+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI a magyar élelmiszeripari kommunikációban

A Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. megállapodást írt alá azzal a céllal, hogy létrehozza a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platformot. Az EDITEL Magyarország Kft. a horizontális munkacsoportban dolgozik az internet-alapú és mobiltechnológiát alkalmazó platformon, az alábbi célok megvalósítása érdekében:

  • Nemzetközi azonosítás és egyszerűbb nyomon követés. A termelésben és az ellátási láncban a kétes vagy rossz minőségű termékek előfordulásának csökkentése. Panasz esetén a nem biztonságos élelmiszer gyors azonosítása, és azt követően a piacról történő kivonása, visszahívása.
  • A folyamatok integrált megközelítése, ami egy átfogó, megelőző szemléletet takar az élelmiszerlánc minden szereplőjének gördülékeny együttműködésével.
  • Hatékony kommunikáció a fogyasztók irányába, a minisztérium és az élelmiszerbiztonsági hatóság kommunikációjának, illetve a vállalkozások fogyasztói tájékoztatásának (pl.: jelölések feltüntetése) átláthatóbbá tétele

A horizontális munkacsoport kidolgozott ütemterv alapján végzi a munkáját, amely negyedéves bontásban tartalmazza a részcélokat és feladatokat.

Röviden

  • A Földművelésügyi Minisztérium kezdeményezi a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform létrehozását
  • Együttműködés az EDITEL Magyarországgal a platform kialakításában
  • Hatékony és átfogó kommunikáció a magyar élelmiszeriparban

Symbolic image copyright Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Államtitkársága (NÉNYP)

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.