+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Digitális kihívások, digitális válaszok

Digitalizáció GS1 online konferencia

Online konferencia az EDITEL részvételével

Az EDITEL Hungary előadóként részt vett a GS1 Magyarország által szervezett, Digitális kihívások, digitális válaszok című online konferencián, 2020 november 25-én.

Az esemény célja az volt, hogy segítséget nyújtson és ötleteket adjon a vállalkozások digitalizációjához. Az elmúlt hónapok bizonytalansága, a fogyasztói szokások átalakulása és a korábban is jelen lévő trendek felerősödése egyaránt indokolttá teszik, hogy a vállalatok átalakítsák meglévő folyamataikat.

Fókuszban a digitalizáció

Az digitális megoldások a COVID-19 járványtól függetlenül is meghatározták a közelmúlt trendjeit, a globális járvány azonban jelentősen felgyorsította ezt a folyamatot. Az emberek többet tartózkodnak otthon, az online kapcsolattartás és vásárlás egyre nagyon arányban jellemző a lakosság körében.

De nem csak a termékek kiszállítása, hanem más üzleti folyamatok (értékesítés, megrendelés, számlázás) is áttevődtek az online térbe. Ezért aztán az ellátási lánc valamennyi szereplőjének hatékonyabbá kell tennie üzleti folyamatait annak érdekében, hogy képesek legyenek a gyorsan változó igényekre megfelelő választ adni.

A megoldások széles skálája

Rugalmas és gyors reagálás, biztonságos ellátási láncok, valamint a szereplők közötti hatékony együttműködés – mindez megvalósítható a digitális megoldások bevezetésével.

Az EDI megoldásai lehetővé teszik, hogy ebben a kihívásokkal teli időszakban is versenyelőnyre tehessen szert. Segítenek kiküszöbölni az emberi mulasztásból adódó hibákat, a folyamatok digitalizálása pedig gyors és költséghatékony működést tesznek lehetővé.

Kérje szakértőink tanácsát, ha egyedi EDI megoldásra vágyik!

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit ipopba

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.