+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Kettőböl egy – C.S. CARGO

A C.S. Cargo EDI használatával biztosítja versenyképességét az autó- és az FMCG iparban

A cseh logisztikai cég, C.S. CARGO főleg olyan iparágakban tevékeny, ahol EDI nélkül ma már szinte lehetetlen boldogulni: az autóiparban és az FMCG iparágban. A különböző adatformátumok és kommunikációs protokollok közötti rugalmas átjárhatóság egyre inkább alapkövetelménynek számít. Mivel a C.S. CARGO eddig két különböző adatközvetítő plattformot használt különböző szabályozásokkal és előírásokkal, az adatformátumok közötti kívánt rugalmasság eddig jelentősen korlátozva volt a cégnél.

A megoldás: egyetlen plattform bevezetése, mely az új és a régi ügyfelek által használt adatformátumok használatát is lehetővé teszi. A legjobb megoldást az IBM-Sterling B2B Integrátora nyújtotta, mely lehetővé teszi a különböző üzleti partnerek közötti, komplex B2B folyamatok teljes intergációját. „A IBM-Sterling B2B Integrátor megoldás olyan funkciói, mint az EDI-Mapping, vagy a Business Process Modelling lehetővé teszik, hogy ügyfeleink speciális kérései is egyszerűen és hatékonyan kerüljenek feldolgozásra“ nyilatkozta Robert Matras, aki az EDITEL cseh leányvállalatának üzleti tanácsadójaként abban segíti a C.S.CARGO-t, hogy minden jelenlegi folyamat zökkenőmentesen kerüljön migrálásra az új IBM-Sterling B2B Integrátor plattformra.

“Meggyőződésünk, hogy az IBM-Sterling B2B Integrátora teljes mértékben kielégíti a szükségleteinket és reméljük, hogy a jövőben stratégiai fontosságú integrációs megoldásként használhatjuk a vállalat minden üzleti folyamatában”. Libor Maňásek, a C.S. CARGO ügyvezetője.

Röviden

  • Egyetlen EDI plattform, mely a partnerek különböző igényeire
  • A megoldás: IBM Sterling B2B Integrátor
  • A komplex B2B folyamatok egyszerűen és hatékonyan kerülnek feldolgozásra
  • Teljes rugalmasság a különböző adatformátumok és kommunikációs protokollok között

A C.S.CARGO a.s.

Az C.S.CARGO, melyet 1995-ben, mint helyi fuvarozóvállalat alapítottak meg a csehországi Jičín-ben, ma már 4,6 Mrd. CZK éves forgalmával és 1.700 munkavállalójával Közép-Európa vezető fuvarozó és logisztikai vállalatának számít. Habár a cég elsősorban az autóiparban nyújt logisztikai szolgáltatásokat, időközben az C.S.CARGO már az élelmiszer-, az építő-, az elektronikai és a fogyasztási cikkek iparában is vezető szolgáltatónak számít Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában is.

Symbolic image copyright C.S.CARGO
Logo copyright C.S.CARGO

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.