+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Beiersdorf CEE

EDI a Beiersdorf CEE-nél egy központi platformon keresztül

Egyetlen EDI kapcsolattal az összes üzleti partner elérhető

A bécsi központú Beiersdor CEE konszern nemzetközi telephelyei számára előfeltétel volt a hatékony kapcsolódás közép-, és kelet-európai kereskedelmi partnerekhez, a készletfeltöltési folyamatok optimális lebonyolítása érdekében. A cél: egy centralizált, és egyidejüleg rugalmas infrastruktúra, amely regionális igények lefedése mellett garantálja az új partnerek problémamentes bekapcsolását is.

Számunkra nagyon fontos a teljes adatforgalom eXite®-on keresztüli lebonyolítása, mivel ez jelentős könyebbséget jelent új EDI relációk létrehozása esetén. Az egyetlen kapcsolat – technológiai és szerződésbeli szempontból is – megkönnyíti az EDI terjesztésére irányuló törekvéseinket. Helmut Oizinger, Beiersdorf CEE ellátási lánc szakértő.

A megoldás

A Beiersdorf mindössze egy eXite® Business Integration Network kapcsolattal rendelkezve éri el a teljes lefedettséget, és az ellátási lánca legfontosabb folyamatainak lebonyolítását az erőforrásai kímélése mellett.

Az eredmény

A Beiersdorf CEE költséges infrastruktúra szükségessége nélkül tudta megvalósítani a hatékony ellátási lánc menedzsmentet. A vállalat EDI kompetencia központja Hamburgban található. Ez kapcsolatban van az eXite® Business Integration Network-kel, amelyen a kereskedelmi partnerekkel folytatott központi adatcsere kerül lebonyolításra. A Beiersdorf CEE az eXite®-on keresztül cserél üzleti adatokat a következő kereskedelmi vállalatokkal: REWE, SPAR, Metro, Tesco, dm-drogeriemarkt stb., a határokon átívelő módon is.

Az eXite® segítségével bármikor lehetséges új országok, és partnerek egyszerű bekapcsolása az adatforgalomba. Az EDITEL irodáinak, és partnereinek átfogó hálózata garatnálja a közép-, és kelet-európai régió teljes lefedettségét.

EDI nyújtotta előnyök a Beiersdorf-nál

  • Új kereskedelmi partnerek gyors és hatékony bekapcsolása
  • Optimalizált folyamatok a teljes megrendelési és szállítási folyamat során
  • Erőforrástakarékos, egyszerű infrastruktúra
  • Egy központi partner az egész KKE régióban

A vállalat

A következő 15 regionális piac tartozik a bécsi központú és irányítású Beiersdorf CEE csoporthoz: Ausztia, Csehország/Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország/Bosznia, Szerbia/Koszovó/Montenegró, Románia/ Moldova és Bulgária/Macedónia/Albánia. A Beiersdorf CEE bőr-, és testápolók területén a vezető nemzetközi vállalatokhoz tartozik, ezenfelül olyan márkákkal mint a Nivea, Labello és Eucerin piacvezető pozíciót foglal el a közép-, és kelet-európai régióban.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.