+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Agrofert

Agrofert EDI projekt táj

Az EDI projektről röviden

Egy vállalat – egy nyelv: a cseh Agrofert csoport egy hatalmas projekt keretében harmonizálta 14 telephelyének EDI infrastruktúráját. A kihívás nem volt kicsi: az Agrofert csoport különböző ágazatokban van jelen, úgy mint az FMCG, vegyipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, és minden egyes területen egy egyéni EDI infrastruktúrát alkalmaztak. Ezáltal a cél az volt, hogy egy átfogó megoldással megvalósítható legyen az elektronikus adatcsere a vállalaton belül illetve az üzleti partnerekkel is.

A 10 hónapos projekt keretében az EDITEL EDI szolgáltató nyújtott támogatást, hogy az Agrofert csoport egészének megfelelő megoldást találjanak. Az eredmény egy zökkenőmentes kommunikáció és az elektronikus logisztikai adatok integrációja. Emellett a különböző üzleti dokumentumok, (mint a 200.000 elektronikus rendelés, 110.000 szállítólevél, 75.000 számla és további üzenetek, mint például a fizetési értesítés vagy a készletjelentés) ügyfelek közti cseréje is sikeresen végbemegy, melyhez egyetlen kapcsolat szükséges az EDITEL eXite® EDI platformjához. Ez a megoldás magában foglalja az üzleti dokumentumok törvényi előírásoknak megfelelő archiválását és a business monitoring szolgáltatást is, mely lehetővé teszi riportok és értesítések automatikus előállítását.

A vállalat

A cégcsoport  vegyipari ágazatába olyan, a szakmában jól ismert gyártók tartoznak, mint például a szlovákiai DUSLO, a.s., a németországi SKW Stickstoffwerke  Piesteritz GmbH, ill. a cseh DEZA, a.s. és PRECHEZA, a.s., hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Magyarországon az AGROFERT érdekeltségi körébe tartozik az AGROFERT Hungária Kft.-én kívül a CERES Sütőipari Zrt., a Devecseri Agrokémiai Kft, valamint az IKR Agrár Kft. Az AGROFERT Hungária Kft. feladata a cégcsoportba tartozó cseh és szlovák vállalatok magyarországi  tevékenységének  támogatása  – elsősorban a vegyipar területén.

Symbolic image copyright AGROFERT
Logo copyright AGROFERT

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.