+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Ars Pantheon: az EDITEL Adria új partnere

2004-es megalakulása óta a zágrábi székhelyű horvát Ars Pantheon saját Pantheon ERP rendszerének és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások forgalmazásával foglalkozik. Vállalati szoftverei könnyű átalakíthatóságuk és a kapcsolódó kiegészíthető funkciók nagy száma miatt kiváló megoldást nyújtanak olyan gyorsan növekvő cégek számára, akiknek fontos a megbízhatóság. Az rendelkezésre álló funkciók sokszínűsége lehetővé teszi, hogy az ERP rendszert a vállalat minden osztálya, a cévezetéstől a salesen át a könyvelésig saját céljaira használja.

Mint a DataLab Pantheon első horvátországi partere, az Ars Pantheon sikeres projekteket tudhat maga mögött a kereskedelemben, a szolgáltatások és a turizmus területén, az erdészetben, a gyógyszeriparban, valamint a banki szektorban is. Az ügyfelek széles skálája, a jelentős szakmai tapasztalat, és a hasonló törekvések miatt a rendszerfejlesztés területén az Ars Pantheont az EDITEL Adria idális partnere. Az együttműködés során az EDITEL Adria még jobb és személyre szabottabb szolgáltatást tud nyújtani, mint eddig.

“Számunkra minden együttmőködés jó nevű ERP szolgáltatókkal stratégiai jelentőséggel bír. Ez a szakmai kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy még hatékonyabb megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek a jövőben”. Božidar Bajsič az EDITEL Adria ügyvezető igazgatója.

Symbolic image copyright Fotolia AdobeStock
Logo copyright Ars Pantheon

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.