+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Odette nemzetközi autóipari konferencia a beszállíási láncokért

Odette-conference-2023_l

Odette 2023 – Még mindig megoldásokat építünk a fenntartható beszállítási láncok működéséhez

2023. november 20-21. között került megrendezésre a 22. Odette Nemzetközi Autóipari Konferencia a Beszállítási Láncokért a berlini Titanic Chaussee-ben. Ez az esemény az autóipar krémjének találkozója volt. A globális autóipari beszállítási láncok nagy szereplői megosztották tudásukat és bemutatták megoldásaikat, hogy megfeleljenek a jövőben előttük álló kihívásoknak. A résztvevők számára a konferencia nagyszerű lehetőséget jelentett tapasztalatok cseréjére és nemzetközi kollégáikkal való hálózatépítésre. Széles körű, aktuális témák kerültek bemutatásra és megvitatásra a beszállítási láncok működésének területén.

A szekciók a következőkre összpontosítottak:

 • Fenntartható beszállítási láncok megoldásai
 • Az állandóan változó szabályozási környezet kezelése
 • Elektromos járművek beszállítási láncának kiépítése
 • Csomagolás – az autóipari beszállítási lánc „vörösvérsejtjei“
 • A kész jármű logisztikai folyamatának átalakítása
 • IT integráció és technológiai változás
 • Digitális integráció minden területen
 • A beszállítási lánc kommunikációjának jövője
 • … és valami, amin mindannyian elgondolkodhatunk

Petr-Smidlik-Yusen-LogisticsMint az EDI megoldások vezető szolgáltatója és fő támogatója, kivételes hálózatépítő estet is rendeztünk az exklúzív berlini Classic Remise-ben, mely egy kiemelkedő múzeumlátogatást is tartalmazott. Az résztvevők lehetőséget kaptak arra, hogy találkozzanak autóipari szakértőkből álló nemzetközi csapatunkkal, és lehetőségük adódott, hogy bármilyen kérdéssel fordulhassanak hozzánk a digitális beszállítási lánc működése kapcsán.

Ezenfelül a Yusen Logistics s.r.o. informatikai igazgatója, Petr Šmidlík, mint az EDITEL ügyfele, egy RFID megoldásokat bemutató előadással gazdagított bennünket. Az előadás az úgynevezett (RTI) Újrahasznosítható szállítódobozok digitális kezelésére szolgáló rendszerekről szólt, melynek célja, hogy megmutassa, hogy az EDI szolgáltatók tapasztalatai miért kulcsfontosságúak a siker eléréséhez. A Yusen Logistics egy nemzetközi logisztikai szolgáltató a teljes ellátási láncban több iparágban is. A cég folyamatosan fejleszti az egyre hatékonyabb és fenntarthatóbb logisztikai megoldásokat annak érdekében, hogy ügyfelei üzleti értékét növelje.

Az ODETTE-ről

Az Odette International Ltd. egy londoni székhelyű nonprofit szervezet, amely több nemzeti autóipari egyesületet és szövetséget egyesít. Az Odette szabványokat népszerűsít a logisztika, az EDI és a partnerkapcsolatok kezelése területén. Az Odette a 80-as években egy projekt formájában jött létre, és saját jogi személyiséget kapott 2001-ben, amikor létrejött az Odette International Ltd.

FŐ CÉLKITŰZÉSEK:

 • Az európai autóipar támogatása
 • Szabványok és legjobb gyakorlati ajánlások kidolgozása
 • Olyan eszközök és szolgáltatások nyújtása, amelyek támogatják a beszállítási lánc folyamatainak digitalizálását
 • Szervezője az Odette Nemzetközi Autóipari Konferenciának és Kiállításnak a Beszállítási Lánc Szakemberek és Digitális Transzformációs Szakértők számára.

Ön is érdeklődik az EDI megoldások iránt?

EDI szakértőink örömmel állnak rendelkezésére, amennyiben tájékoztatásra lenne szüksége. Kérem, lépjen kapcsolatba velünk az sales@editel.hu címen, vagy egyéni konzultációra egyedi időpontot kérhet személyes EDI tanácsadáshoz közvetlenül a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, amelyet a weboldalunkon találhat: www.editel.hu/kapcsolat.

Photos copyright Odette International Ltd. & EDITEL
Portrait photo copyright Petr Šmidlík

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.