+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Hatékony EDI kommunikáció az EMOS Csoportban

EDI folyamatok az EMOS Csoportnál - archiválás, raktár, dobozok

Szolgáltatóként az EDITEL az EMOS Csoport számára nyújt széles körű szolgáltatásokat. Az EDI kommunikációt az eXite® kommunikációs platform biztosítja, míg az edisuITe helyi megoldás, kiegészítve egy digitális aláírást biztosító biztonsági modullal, univerzális konverterként szolgál. A trustIT BMR archiváló megoldás lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy felhasználói szinten nyomon kövesse az összes EDI-folyamatot. Lehetővé teszi a dokumentumok összehasonlítását, felhasználói jelentések készítését és az engedélyezett adatok exportálását, valamint hozzáférést biztosít az állami hatóságok számára a megtekintéshez.

„Az EMOS-csoport számos országban működik, és nagy multinacionális kiskereskedelmi láncokkal folytat kereskedelmet. Az EDITEL EDI megoldásainak köszönhetően képesek vagyunk gyorsan, pontosan kommunikálni velük, továbbítani az adatokat az ERP-be és automatizálni ezeket a folyamatokat ”- mondta Ing. Jiří Střípek, az informatikai osztály vezetője.

 

Az EMOS CZ Group a.s.

EMOS CZ Group a.s. – A cseh EMOS cég története 1991-ben kezdődött Přerovban. Ma a Cseh Köztársaság egyik legnagyobb elektronikai vállalata. Fő tevékenysége magában foglalja az alacsony feszültségű berendezések importját, exportját, nagykereskedelmét, kiskereskedelmét, szervizelését és telepítését. Az évek során a vállalat csoporttá nőtte ki magát. A részvénytársaságot  2017-ben hozták létre, az EMOS CZ Group a.s. 100%-os részesedéssel bír a Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovéniában található leányvállalatokban.

Symbolic image copyright EMOS CZ Group a.s.
Logo copyright CZ Group a.s.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.