+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI központosítás három országban – MECOM GROUP

EDI központosítás a MECOM GROUP-nál - a húsfeldolgozó épülete kivilágítva

Egyszerűbb partnerkapcsolat

A MECOM GROUP s.r.o. 2008-ban alakult jelentős szlovák, magyar és cseh húsfeldolgozó vállalatok egyesülésével. Fokozatosan az EU egyik legnagyobb, gyorsan növekvő húsfeldolgozó üzemévé vált.

Az EDITEL SK-val való együttműködésük 2007-ben kezdődött a PM Zbrojníky és a Hrádok vállalatok egyesülése során. Nem sokkal később a magyar leányvállalat is csatlakozott hozzájuk, a szintén a cégcsoporthoz tartozó cseh Schneider Food pedig megkezdte együttműködését az EDITEL CZ-vel.

Központi EDI megoldás

2020 márciusában, mindhárom országban egy központi EDI-megoldást vezettek be, a bevált edisuITe és trustIT termékek alapján, amely havonta 80 000 üzenetet fog feldolgozni 40 partnerrel. A csoporton belüli rendszereket és folyamatokat egységesítették, ami egyszerűbb partnerkapcsolatot és az üzleti kommunikációt, magasabb szintű automatizálást és digitalizálást tett lehetővé.

A trustIT dokumentum archiváló megoldás segítségével az ügyfelek felhasználói szinten képesek nyomon követni az összes EDI-folyamatot. Lehetővé teszi a dokumentumok összehasonlítását, felhasználói jelentések készítését és az engedélyezett adatok exportálását, emellett az állami hatóságoknak betekintést biztosít.

Az EDI központosítás folytatódik

„Az EDITEL hosszú távú stratégiai partnerünk, ennek köszönhetően gyorsabban tudunk terjeszkedni külföldön. Tanácsadói segítik a mi IT csapatunkat, hogy megfeleljen a külföldi partnereink igényeinek, így nem kell az egyes országokban külön-külön foglalkoznunk az EDI megvalósításával. A problémamentes együttműködésre tekintettel a további bővülés során  is számítunk az EDITEL-re. ” – mondta Maroš Habušta, a Mecom Group  IT vezetője.

A MECOM GROUP Kft. vállalat a CARNIBONA GROUP tagja, amely az egyik legerősebb és leggyorsabban fejlődő vállalatok közé tartozik a húsfeldolgozás területén Közép-Európában. 2008-ban hozták létre, sokéves hagyományokkal rendelkező húsfeldolgozó vállalatok fokozatos egyesülésével Szlovákiában, Magyarországon és a Cseh Köztársaságban.

Symbolic image copyright MECOM GROUP
Logo copyright MECOM GROUP

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.