+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

Az UNIQA leegyszerűsíti beszámolóit

Mosolygó üzletember: az EDITEL GenStat szolgáltatása segíti az UNIQA biztosítót

Az EDITEL GenStat az UNIQA szolgálatában

A Cseh Nemzeti Bank (CNB) által feldolgozott jelentések egyre nagyobb mennyisége, és a Solvency II (az európai biztosítások ellenőrzését szabályozó EU-s program) keretén belül kialakított új jelentéstételi folyamat miatt az UNIQA Biztosító számára szükségessé vált egy olyan alkalmazás bevezetését, mellyel könnyedén meg tud felelni az új beszámolási követelményeknek.

Az EDITEL GenStat szolgáltatása éppen azt nyújtja az UNIQA számára, amivel a biztosító maradéktalanul meg tud felelni a CNB magas jelentéstételi követelményeinek. Az alkalmazás lehetővé teszi a statisztikai jelentések egyszerű elkészítését és továbbítását a Cseh Nemzeti Bank számára, méghozzá mindig az aktuális előírások figyelembe vételével. A jelentések a cég belső információs rendszeréből nyert adatok alapján készülnek el, teljesen automatizált formában. Az alkalmazás például a Cseh Nemzeti Bank előírásait is rendszeresen nyomon követi és feldolgozza, továbbá az egyes jelentések határidejét és státuszát is folyamatosan ellenőrzi.

Röviden

  • A Cseh Nemzeti Bank (CNB) számára küldött jelentések egyre növekvő száma szükségessé tette az UNIQA-nál a jelentéstétel megújítását
  • Az EDITEL GenStat teljes mértékben kielégíti a bankok és biztosítók új jelentéstételi kötelezettségeit
  • A jelentések a belső információs rendszer adatai alapján automatikusan kerülnek kiállításra
  • A CNB követelményei automatikusan bekerülnek a rendszerbe

Az UNIQA-ról

Az UNIQA Biztosító Európa egyik vezető biztosítótársaság Ausztriában, Olaszországban és Közép-Kelet-Európában. 40 leányvállalalatával a világ 19 országában van jelen, és több, mint 10 millió ügyfelet tudhat magáénak. A cég 1993 óta aktív a cseh biztosítási piacon is, ahol a legjobb biztosítók között tartják számon átlagon felüli éves növekedéssel.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit pixelfit

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.