+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI Primőr Kozmetikai Kft.

EDI a Primőr Kozmetikai Kft.-nél

EDI-vel a környezettudatos vállalatért

A parfümök és kozmetikai termékek forgalmazására specializálódott Primőr Kozmetikai Kft. célul tűzte ki, hogy 2020 év végéig jelentős mértékben lecsökkenti a vállalatnál felhasznált papírmennyiséget. A digitalizáció fontos lépéseként a cég úgy döntött, hogy elektronikus adatcserét alkalmaz a megrendelések és a számlázás terén.

Az EDI bevezetése előtt a megrendelések kezelése jelentős kihívást jelentett a kozmetikai cég számára, mivel a vállaltirányítási rendszerbe manuálisan történt a megrendelések rögzítése. Az adatokat különböző helyekről kellett összegyűjteni, táblázatokból, fax és szöveges dokumentumokból. A papíralapú számlázás pedig jelentős papírhasználatot és plusz munkát igényelt.

A Primőr, az EDITEL Magyarországgal való együttműködés során ezekre a területekre fókuszált. „Az EDI bevezetése során a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a partnerek egyedi üzeneteit a saját, belső munkafolyamatainkkal összhangba hozzuk, a különböző árazási szabályokat és többlépcsős szállítási metódusokat figyelembe véve. Ehhez professzionális segítséget kaptunk az EDITEL-től. Pontosság, gyorsaság és megbízhatóság jellemzi az együttműködésünket.”- értékelte a projektet Bozó Gábor, a Primőr Kozmetikai Kft. logisztikai vezetője.

A sok hibalehetőséget magában hordozó, manuális megrendelés rögzítéseket felváltotta az elektronikus megrendelés, amely hibamentessé tette az adatok bevitelét, gyors és hatékony megoldást jelentett. A másik kritikus terület esetében is jelentős előrelépést hozott az EDI. Az EDITEL eXite® platformján keresztül történő elektronikus számlázásnak köszönhetően erőforrások szabadultak fel, a számlázási folyamat felgyorsult és papírmentessé vált.

„Az elektronikus adatcsere már több parterünkkel is sikeresen működik, későbbiekben célunk, hogy minden üzleti partnerünkkel kiépítsük az elektronikus megrendeléseket és számlázást. A jövőben több webshopot is indítunk, ahol a számlázás biztosan EDI-vel történik majd.” – vetítette előre Bozó Gábor a cég további céljait.

 A vállalatról

A kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozó Primőr Kozmetikai Kft. 1994-ben alakult meg Kiskunfélegyházán. A kizárólagosan Magyarországra értékesítő cég egyes kategóriákban piacvezetőnek számít. Számos külföldi partner bízza meg a Primőrt termékei magyarországi forgalmazásával, képviseletével. A cég 90 főt foglalkoztat, éves árbevétele pedig meghaladja az 5 milliárd forintot.

EDI nyújtotta előnyök a Primőr Kozmetikai Kft-nél

  • Hatékony, erőforrástakarékos üzleti folyamatok
  • Gyors, hibamentes, pontos megrendelés rögzítés (ORDERS)
  • Papírmentes, elektronikus számlázás (INVOIC)
  • Minőségi adatok, kevesebb manuális munka

Symbolic image copyright Primőr Kozmetikai Kft.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.