+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847
Ajánlatkérés

EDI megoldások a Medika számára

Gyógyszeripari digitalizáció - EDI megoldások medika

Gyógyszeripari digitalizáció

A Medika Horvátország legrégebbi és vezető nagykereskedője, amelynek fő tevékenysége humán és állatgyógyászati ​​készítmények, gyógyászati ​​termékek, felszerelések és fogászati ​​segédeszközök, diétás, kozmetikai, higiéniai és egyéb egészségügyi piacra szánt termékek forgalmazása.

Az üzleti növekedés és terjeszkedés révén a Medika olyan adatkezelést igényel, amely megkönnyíti, felgyorsítja és javítja üzleti folyamatait. Ennek megfelelően, miután már elindult az EDI csere az ügyfelekkel, úgy döntöttek, hogy beszállítóikkal is elindítják az elektronikus adatcserét. A beszállítókkal való EDI adatcserét a neves Bayer d.o.o. céggel kezdték meg.

Az EDITEL megoldása minden jövőbeni beszállítói kapcsolat fókuszpontja lesz (a jövőben a beszállítókkal való közvetlen együttműködés helyett disztribútorokkal szeretnének dolgozni).

Egy vezető nagykereskedelmi cég számára igazi kihívást jelent a logisztikai és ellátási lánc folyamatainak zavartalan fenntartása. Az elektronikus adatcsere (EDI) alkalmazása nélkül ma már szinte lehetetlen a maximális szállítási minőséget, a pontos szállítást és a készlethiány elkerülését biztosítani.

Amellett, hogy az összes műveletet figyelemmel kíséri, az EDITEL a hét minden napján, 24 órában biztosítja a zavartalan adatcserét, ami egy ilyen nemzetközi környezetben szükséges.

Az EDI és az eXite hálózati platform használatának előnyei többek között:

  • Rugalmasság
  • Interfész az üzenetek (dokumentumok) nyomon követéséhez
  • Megrendelések automatikus küldése vagy importálása
  • Munkafolyamat-kezelés
  • EDITEL támogatás a nap 24 órájában

Az elektronikus üzenetküldésre szolgáló informatikai rendszereik Szlovéniában találhatók, erre a célra partnerünk, a Panteon Group cég szolgáltatásait veszik igénybe, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja ezt a projektet.

Az első szakaszban a következő üzenetekről állapodtak meg:

  • Megrendelés (ORDERS) a Medika által
  • A szállító által küldött rendelési válasz (ORDRSP).

Ezt követi a 2. fázis üzenetekkel:

A megoldás minden fél számára biztosítja majd a digitalizáció előnyeit, amely manapság elengedhetetlen az iparágban.

A Medika d.d.o.

A Medika több mint 450 beszállító és 3000 ügyfél között tölt be összekötő szerepet Horvátországban. Az egészségügyi közbeszerzési rendszerben a Medika a legtöbb elnyert szerződéssel és azok legnagyobb pénzügyi értékével rendelkező szállító az országban a gyógyszerek és gyógyászati ​​termékek területén.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit paulynn
Logo copyright Medika d.d.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.