A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

United Bakeries

United Bakeries

A vállalat

A United Bakeries cégcsoport 2007-ben jött létre a két legnagyobb cseh sütőipari vállalat, a Delta Pekárny és Odkolek összeolvadásával. A cég a cseh, és a közép-európai pékáru piac megkerülhetetlen szereplőjévé vált. A United Bakeries legfontosabb termékei a Delta, az Fr. Odkolek, a Cerea, a Toast tip és a Ben.

A kihívás

A United Bakeries már évek óta alkalmazza az elektronikus adatcserét annak érdekében, hogy hatékonyan bonyolítsa le az ellátási lánchoz kapcsolódó üzleti folyamatait. A vállalat úgy döntött, hogy a cseh piac növekvő komplexitása miatt, illetve az egyre bővülő megrendelői hálózat igényeinek megbízható kielégítése érdekében jelentősen bővíti a vállalaton belüli, és az azon túlnyúló EDI folyamatokat.

További programozás nélkül építünk be új folyamatokat a vállalatunk IT struktúrájába, és képesek vagyunk gyorsan, és hatékonyan reagálni a cseh, vagy az európai piacot érintő változásokra. Büszkék vagyunk rá, hogy mi lettünk az első cseh vállalat a fogyasztói termékek iparágában, amelyik egy ilyen átfogó EDI megoldást tudott bevezetni.

Helena Pašková, IT-Manager

A megoldás

A jelenleg az eXite® b2b-Business platformon működő adatcserét kiegészítve az EDITEL CZ szakértőivel közösen üzembe helyezésre került a Sterling-EDI Platform. A Sterling Integrator lehetővé teszi az elektronikus üzleti folyamatok rugalmas, és egyedi strukturálását a cégcsoporton belül, valamint a különböző belső IT rendszerekben. Így megoldható a gyors reakció a kereskedelmi partnerek újabb EDI igényeire, mint például a számlák elektronikus aláírása.

Az eredmény

Az elektronikus üzleti dokumentumok árucsoport, illetve szállítási célállomás szerint automatikusan továbbíthatók a kijelölt partner felé. Emellett az üzenetek folyamatosan felügyelhetők, illetve megvizsgálhatók. A kimagasló hatékonyság, és rugalmasság mellett a United Bakeries mindössze egy eXite® interfésszel lefedi az összes kereskedelmi partnerével végbemenő kommunikációt.

  • EDI Kommunikáció az eXite®-on keresztül
  • Sterling Integrator integrációs-platform
  • Egy interfész az összes üzleti partnerhez
  • Optimalizált folyamatok (megrendelés, szállítás)
  • Rugalmasság az új igények beépítése terén (pl. e-aláírás )
  • Egyszerű, erőforrástakarékos infrastruktúra