Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

United Bakeries

Rugalmasság az új EDI igények beépítése terén (pl. e-aláírás)

A United Bakeries már évek óta alkalmazza az elektronikus adatcserét annak érdekében, hogy hatékonyan bonyolítsa le az ellátási lánchoz kapcsolódó üzleti folyamatait. A vállalat úgy döntött, hogy a cseh piac növekvő komplexitása miatt, illetve az egyre bővülő megrendelői hálózat igényeinek megbízható kielégítése érdekében jelentősen bővíti a vállalaton belüli, és az azon túlnyúló EDI folyamatokat.

További programozás nélkül építünk be új folyamatokat a vállalatunk IT struktúrájába, és képesek vagyunk gyorsan, és hatékonyan reagálni a cseh, vagy az európai piacot érintő változásokra. Büszkék vagyunk rá, hogy mi lettünk az első cseh vállalat a fogyasztói termékek iparágában, amelyik egy ilyen átfogó EDI megoldást tudott bevezetni.

Helena Pašková, IT-Manager

A megoldás

A jelenleg az eXite® b2b-Business platformon működő adatcserét kiegészítve az EDITEL CZ szakértőivel közösen üzembe helyezésre került a Sterling-EDI Platform. A Sterling Integrator lehetővé teszi az elektronikus üzleti folyamatok rugalmas, és egyedi strukturálását a cégcsoporton belül, valamint a különböző belső IT rendszerekben. Így megoldható a gyors reakció a kereskedelmi partnerek újabb EDI igényeire, mint például a számlák elektronikus aláírása.

Az eredmény

Az elektronikus üzleti dokumentumok árucsoport, illetve szállítási célállomás szerint automatikusan továbbíthatók a kijelölt partner felé. Emellett az üzenetek folyamatosan felügyelhetők, illetve megvizsgálhatók. A kimagasló hatékonyság, és rugalmasság mellett a United Bakeries mindössze egy eXite® interfésszel lefedi az összes kereskedelmi partnerével végbemenő kommunikációt.

United Bakeries

A vállalat

A United Bakeries cégcsoport 2007-ben jött létre a két legnagyobb cseh sütőipari vállalat, a Delta Pekárny és Odkolek összeolvadásával. A cég a cseh, és a közép-európai pékáru piac megkerülhetetlen szereplőjévé vált. A United Bakeries legfontosabb termékei a Delta, az Fr. Odkolek, a Cerea, a Toast tip és a Ben.

Az EDI projektről röviden

EDITEL Partnerhálózat