Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Mondelez Hungária Kft.

Az elektronikus számlák és dokumentumok integrált és biztonságos archiválása

A Mondelez Hungária Kft., mint tapasztalt EDI (elektronikus adatcsere) felhasználó, már régóta rendelkezik hozzáféréssel az EDITEL eXite® platformjához. Az ellátási lánc további optimalizálása érdekében a cég egy elektronikus archívum bevezetése mellett döntött. A kihívás egy olyan megoldás kialakítása volt, mely egyrészről problémamentesen illeszkedik a cég már meglévő infrastruktúrájához, másrészről pedig megfelel az elektronikus dokumentumok archiválására vonatkozó törvényi előírásoknak.

A megoldás

Optimális megoldást az EDITEL elektronikus archívuma kínálta, mellyel megvalósul az elektronikus dokumentumok integrált és biztonságos archiválása. A tanúsított és a jogi előírásoknak megfelelő archiválási szolgáltatás az ügyfél által már jól ismert eXite® EDI platformon keresztül garantálja a legmagasabb biztonsági standardok alkalmazását, és egy esetleges adóellenőrzés során a számlák megtekintését és letöltését is. Az elektronikus archiválás szolgáltatással ráadásul különböző adatformátumú dokumentumok tárolása is lehetséges. 

Az eredmény

Az EDITEL archív bevezetésének lehetővé teszi a Mondelez Hungária Kft.-nél az üzleti dokumentumok automatikus, ezáltal gyorsabb és akadálymentes feldolgozását. Továbbá, az eXite® platformon történő archiválás nemcsak a belföldi, hanem a nemzetközi partnerekkel való kommunikációt is elősegíti.

 

A modern és fenntartható vállalatoknak az EDI alapú kommunikáció a jövője. A hosszú távú cél, hogy a folyamatok teljesen papírmentesen menjenek végbe, melyhez az eXite® alkalmazása a kulcs. 


Dömsödi Tímea, customer development coordinator

Mondelez

A vállalat

A csokoládé, kávé, keksz és cukorka gyártásban piacvezető Mondelēz International 165 országban szerez élvezetes pillanatokat fogyasztóinak. A Mondelēz International magyar leányvállalata több, mint 20 éve tevékenykedik Magyarországon. A cég legismertebb márkái a Milka, a Sport szelet, a Győri Édes, a JóReggelt!, a Dörmi, a TUC, a Halls és a Negro.

Az EDI projektről röviden

EDITEL Partnerhálózat