Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

LeasePlan

Az e-számlák papírmentes és automatikus feldolgozása

A LeasePlan Hungária és Slovakia az IBM-mel, mint stratégiai partnerével úgy döntött, a közép- és kelet-európai piac igényeinek való további sikeres megfelelés érdekében átfogóan optimalizálja az üzleti folyamatait. A projekt középpontjában Magyarországon, és Szlovákiában is a számlák (INVOIC), a feladási értesítések (DESADV), az átutalási értesítések (REMADV), és a visszaigazoló üzenetek teljesen integrált feldolgozása állt. A megvalósítás során fontos előfeltétel volt a közvetlen és egyszerű kapcsolat az IBM-mel.

Részünkről fontos igény volt a közvetlen, és egyszerű kapcsolódás az IBM-hez, amelyet az EDITEL termékeivel, és az eXite® kapcsolat használatával gyorsan és hatékonyan le tudtunk fedni. Az EDITEL szakértői a nemzetközi projekt során professzionálisan és komoly Know-how-val segítettek minket.

Brájer Gyula, IT vezető

A megoldás

Az EDITEL eXite® Business Integration Network alkalmazásával lehetőség nyílik a számlák közvetlen, papírmentes továbbítására a LeasePlan Hungária, illetve a LeasePlan Slovakia ügyviteli rendszeréből az IBM rendszerébe és az ott történő automatikus feldolgozásra. Az EDITEL EDI megoldása az adatkommunikáció során garantálja a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat.

Az eredmény

Az üzleti folyamatok eXite® segítségével történő elektronikus támogatása nem csak egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé az IBM és a további üzleti partnerek felé, hanem alkalmazásával jelentős hatékonyság növelés érhető el a papíralapú folyamatok kiváltásakor a számlázás során. A LeasePlan a jövőben számottevően bővíteni kívánja bekapcsolt partnereinek számát, és folytatja vállalati folyamatok optimalizálását az elektronikus adatcsere segítségével.

LeasePlan

A vállalat

A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan piacvezető a hazai és a nemzetközi flotta- és gépjármű kezelési piacon. A LeasePlan leányvállalatai mind az öt földrészen, több mint 30 országban összesen 1,3 millió járművet kezelnek. A LeasePlan proaktív partner a flottaüzemeltetésben. Személyre szabott flottakezelési megoldásokkal, tanácsadással és innovatív koncepciók segítségével biztosítja ügyfelei mobilitását.

Az EDI projektről röviden

 • EDITEL szolgáltatások a LeasePlannál
  • EDI Kommunikáció az eXite®-on keresztül
 • EDI nyújtotta előnyök a LeasePlannál
  • Közvetlen kapcsolat az eXite® Business Integration Network és az IBM között
  • Problémamentes kapcsolódás az ERP rendszerhez
  • Hatékonyságnövelés és költségcsökkentés a folyamatoknál
  • Magas adatminőség, és a teljes számlázás automatikus lebonyolítása

EDITEL Partnerhálózat