Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Henkel CEE

A Henkel CEE a közép- és kelet-európai terjeszkedés, valamint az ezzel összefüggő megrendelési állomány növekedés miatt már évekkel ezelőtt letette voksát az üzleti dokumentumok elektronikus adatcseréjének alkalmazása mellett.

A legnagyobb kihívást egy hatékony és egyszerű infrastruktúra létrehozása jelentette, amely lehetővé teszi az adatcseréhez kapcsolódó, különböző folyamatok központi irányítását. Ezzel párhuzamosan be kellett tartani az országspecifikus követelményeket.

A Henkel már több mint 20 éve elégedetten használja az eXite® Business Integration Network-öt. Az eXite® partnerhálózatok utóbbi évekbeli konzekvens bővitésének hála, jelenleg világszerte ténylegesen az összes üzleti partnerünkkel a legjobb minőségben cserélhetünk adatokat elektronikus módon.

Wolfgang Reiter, CIO

A megoldás

A Henkel az eXite® Business Integration Network alkalmazásával mindössze egy kapcsolat segítségével az összes kereskedelmi partnerét eléri a kelet-közép-európai régióban, továbbá megfelel a különböző regionális követelményeknek a helyi infrastruktúra bővítése nélkül. Az új kereskedelmi partnerek gyorsan és problémamentesen bekapcsolhatók az EDI vérkeringésébe.

Az adatforgalom központosított technikai ellenőrzése a Henkel bécsi központjában valósul meg. Az adatok itt futnak be automatikusan a vállalati ERP rendszerbe. Manuális beavatkozásra kizárólag hiba esetén van szükség. Ez további költség és munkaerő megtakarításra ad lehetőséget.

Az eredmény

A Henkel CEE már több mint 20 éve használja sikeresen az EDITEL eXite® Business Integration Network-jét, ezáltal jelentősen megnövelve az elektronikusan kapcsolódó kelet-közép-európai üzleti partnerek számát.

Henkel

A vállalat

A bécsi központú Henkel Central Eastern Europe (CEE) az egyik legsikeresebb fogyasztói cikkeket gyártó közép-európai vállalat. A Henkel CEE 32 országért tartozik felelőséggel Közép- és Kelet-Európában, valamint Ázsia egyes részein. A 2010-es évben a 9.500 alkalmazottal rendelkező vállalat 2,880 milliárd eurós forgalmat bonyolított le.

Az EDI projektről röviden

EDITEL Partnerhálózat