Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Beiersdorf CEE

Egyetlen EDI kapcsolattal az összes üzleti partner elérhető

A bécsi központú Beiersdor CEE konszern nemzetközi telephelyei számára előfeltétel volt a hatékony kapcsolódás közép-, és kelet-európai kereskedelmi partnerekhez, a készletfeltöltési folyamatok optimális lebonyolítása érdekében. A cél: egy centralizált, és egyidejüleg rugalmas infrastruktúra, amely regionális igények lefedése mellett garantálja az új partnerek problémamentes bekapcsolását is.

Számunkra nagyon fontos a teljes adatforgalom eXite®-on keresztüli lebonyolítása, mivel ez jelentős könyebbséget jelent új EDI relációk létrehozása esetén. Az egyetlen kapcsolat – technológiai és szerződésbeli szempontból is – megkönnyíti az EDI terjesztésére irányuló törekvéseinket.

Helmut Oizinger, Beiersdorf CEE ellátási lánc szakértő

A megoldás

A Beiersdorf mindössze egy eXite® Business Integration Network kapcsolattal rendelkezve éri el a teljes lefedettséget, és az ellátási lánca legfontosabb folyamatainak lebonyolítását az erőforrásai kímélése mellett.

Az eredmény

A Beiersdorf CEE költséges infrastruktúra szükségessége nélkül tudta megvalósítani a hatékony ellátási lánc menedzsmentet. A vállalat EDI kompetencia központja Hamburgban található. Ez kapcsolatban van az eXite® Business Integration Network-kel, amelyen a kereskedelmi partnerekkel folytatott központi adatcsere kerül lebonyolításra. A Beiersdorf CEE az eXite®-on keresztül cserél üzleti adatokat a következő kereskedelmi vállalatokkal: REWE, SPAR, Metro, Tesco, dm-drogeriemarkt stb., a határokon átívelő módon is.

Az eXite® segítségével bármikor lehetséges új országok, és partnerek egyszerű bekapcsolása az adatforgalomba. Az EDITEL irodáinak, és partnereinek átfogó hálózata garatnálja a közép-, és kelet-európai régió teljes lefedettségét.

Beiersdorf logo

A vállalat

A következő 15 regionális piac tartozik a bécsi központú és irányítású Beiersdorf CEE csoporthoz: Ausztia, Csehország/Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország/Bosznia, Szerbia/Koszovó/Montenegró, Románia/ Moldova és Bulgária/Macedónia/Albánia. A Beiersdorf CEE bőr-, és testápolók területén a vezető nemzetközi vállalatokhoz tartozik, ezenfelül olyan márkákkal mint a Nivea, Labello és Eucerin piacvezető pozíciót foglal el a közép-, és kelet-európai régióban.

Az EDI projektről röviden

EDITEL Partnerhálózat