+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

LeasePlan

okos megoldás - EDI a LeasePlan-nél

Az e-számlák papírmentes és automatikus feldolgozása

A LeasePlan Hungária és Slovakia az IBM-mel, mint stratégiai partnerével úgy döntött, a közép- és kelet-európai piac igényeinek való további sikeres megfelelés érdekében átfogóan optimalizálja az üzleti folyamatait. A projekt középpontjában Magyarországon, és Szlovákiában is a számlák (INVOIC), a feladási értesítések (DESADV), az átutalási értesítések (REMADV), és a visszaigazoló üzenetek teljesen integrált feldolgozása állt. A megvalósítás során fontos előfeltétel volt a közvetlen és egyszerű kapcsolat az IBM-mel.

Részünkről fontos igény volt a közvetlen, és egyszerű kapcsolódás az IBM-hez, amelyet az EDITEL termékeivel, és az eXite® kapcsolat használatával gyorsan és hatékonyan le tudtunk fedni. Az EDITEL szakértői a nemzetközi projekt során professzionálisan és komoly Know-how-val segítettek minket. Brájer Gyula, IT vezető.

A megoldás

Az EDITEL eXite® Business Integration Network alkalmazásával lehetőség nyílik a számlák közvetlen, papírmentes továbbítására a LeasePlan Hungária, illetve a LeasePlan Slovakia ügyviteli rendszeréből az IBM rendszerébe és az ott történő automatikus feldolgozásra. Az EDITEL EDI megoldása az adatkommunikáció során garantálja a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat.

Az eredmény

Az üzleti folyamatok eXite® segítségével történő elektronikus támogatása nem csak egyszerű kapcsolódást tesz lehetővé az IBM és a további üzleti partnerek felé, hanem alkalmazásával jelentős hatékonyság növelés érhető el a papíralapú folyamatok kiváltásakor a számlázás során. A LeasePlan a jövőben számottevően bővíteni kívánja bekapcsolt partnereinek számát, és folytatja vállalati folyamatok optimalizálását az elektronikus adatcsere segítségével.

EDI nyújtotta előnyök a LeasePlannál

  • Közvetlen kapcsolat az eXite® Business Integration Network és az IBM között
  • Problémamentes kapcsolódás az ERP rendszerhez
  • Hatékonyságnövelés és költségcsökkentés a folyamatoknál
  • Magas adatminőség, és a teljes számlázás automatikus lebonyolítása

A vállalat

A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan piacvezető a hazai és a nemzetközi flotta- és gépjármű kezelési piacon. A LeasePlan leányvállalatai mind az öt földrészen, több mint 30 országban összesen 1,3 millió járművet kezelnek. A LeasePlan proaktív partner a flottaüzemeltetésben. Személyre szabott flottakezelési megoldásokkal, tanácsadással és innovatív koncepciók segítségével biztosítja ügyfelei mobilitását.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.