+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Az EDITEL sikere a ISAE 3402/ II típusú ellenőrzésen

Az elektronikus adatcserével foglalkozó EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402 II-es típusú ellenőrzésen*, mely a cég belső ellenőrzési rendszerét vizsgálta. Az auditot az Ernst & Young független auditáló cég végezte, mely során az ügyfelek számára kínált szolgáltatásokra vonatkozó minőségbiztosítási intézkedések kerültek ellenőrzésre. A biztonság, az alkalmazások és programok fejlesztéseinek minősége (változásmenedzsment), valamint a belső támogatási rendszer is górcső alá kerültek. Ezen felül idén egy külsős auditáló cég kifejezetten a biztonság szempontjából is tesztelte cégünk szolgáltatásait. Az EDITEL maradéktalanul teljesítette az ISAE II-es típusú ellenőrzés minden kritériumát.

A sikeresen lezárult ISAE 3402 audit megerősít bennünket törekvésünkben, hogy a lehető legmagasabbra tegyük a lécet a belső biztonsági rendszerünk tekintetében. Peter Franzmair, az EDITEL ügyvezető igazgatója.

*ISAE (International Standard on Assurance Engagements) 3402 egy nemzetközileg elismert auditálási formája a belső ellenőrzési rendszereknek.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.