+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Az EDITEL megfelelt az ISAE 3402/ II típusú ellenőrzésen

Kennzeichnung-zu-ISAE-3402-Typ-II-geprüft

Az elektronikus adatcserével foglalkozó EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402 II-es típusú ellenőrzésen, mely a cég belső irányítási rendszerét vizsgálta. Az audit a minőségbiztosításra vonatkozó intézkedéseket elemezte az ügyfelek számára kínált szolgáltatások körében. A biztonság, az alkalmazások és programok fejlesztéseinek minősége (változásmenedzsment), valamint a belső támogatási rendszer is vizsgálat alá került. Az auditot az Ernst & Young független audit cég végezte.

ISAE (International Standard on Assurance Engagements) 3402 egy nemzetközileg elismert auditálási formája a belső ellenőrzés rendszereknek. Az I-es típusú ellenőrzés a rendszer felépítését vizsgálja, míg a II-es típusú egy gyakorlati ellenőrzést is magába foglal, mely során az adott belső ellenőrzési rendszert több, mint hat hónapon keresztül figyelik meg működés közben, így garantálva a lehető legszigorúbb és legmegbízhatóbb értékelést. Az EDITEL maradéktalanul teljesítette minden kritériumát az ISAE II-es típusú ellenőrzésnek. Ezzel mind a vállalat, mind pedig ügyfelei is mérhető adatokkal győződhetnek meg a belső ellenőrzési rendszer biztonságos és hatékony működéséről, illetve folyamatos felülvizsgálatáról, hiszen a rendszert az audit lezárása után Is rendszeresen ellenőrzik és fejlesztik.

Minőségbiztosítási rendszerünk kimagasló minősége garantálja, hogy EDI szolgáltatásunk biztonságos és megbízható, illetve, hogy a rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan igazodik ügyfeleink változó igényeihez. Ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk e folyamatok állandó felülvizsgálatát és javítását. A sikeresen lezárult ISAE 3402 audit, melyet a független Ernst & Young végzett el, bizonyítja a tényt, hogy nagyon magasra tettük a lécet a belső biztonsági rendszerünk tekintetében. Peter Franzmair, az EDITEL ügyvezető igazgatója

Sajtóközlemény: Az EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402/ II típusú ellenőrzésen

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.