Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

10.12.2010

Megjelent az új EDITEL Journal!

Minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, és örömünkre szolgál, hogy 2011-ben is hozzájárulhatunk vállalatuk sikeréhez. Fogadják szeretettel az immár magyar nyelven is elérhető EDITEL Journalt!

2010 az E-számla éve volt!
A szomszédos Ausztriában a 2010-es év végének „első számú EDI témáját” a papír alapú számlaösszesítőről való átállás jelentette az elektronikusan aláírt, teljesen papírmentes EDI számlázásra. A REWE konszernnél történt év eleji bevezetést követően az utóbbi hónapokban a SPAR és a Markant is a papírmentes számlázás útjára lépett.

A kiskereskedelmi- és fogyasztási cikkek-iparág tehát szembesült egy olyan helyzettel, ahol a kereskedői oldal 80 %-a már az elektronikus számlázás új, egységesített folyamatával dolgozik. Ennek köszönhetően nagy volt az érdeklődés az EDITEL Austria által szervezett E-számla információs napon, amely szeptember 30-án Bécsben, az osztrák gazdasági kamarában került megrendezésre. A helyszínen több mint 100 résztvevő hallhatta a REWE, a SPAR és a Markant terveit, miszerint a jövő évben a számlázást kizárólag elektronikus formában kívánják intézni. A jelentős érdeklődésre való tekintettel 2011 első negyedévében is megrendezésre kerül egy E-számla információs nap.

A SPAR EDI offenzívája
Jelen kiadásunk címlapját a SPAR EDI offenzívájának szenteltük. Nem utolsósorban azért mert a SPAR új salzbugi EDI kompetencia központja révén jelentősen nőtt az EDI folyamatok száma. Folyó év első 10 hónapjában a SPAR kétszámjegyű növekedést ért el az elektronikus szállítólevek és számlák számát illetően, ezzel megmutatva, hogy a hatékony ellátási lánc folyamatok központi tényezőnek bizonyulnak a SPAR vállalati stratégiájában.

Új termékek
Az EDITEL termékkínálata is folyamatosan bővül. A legújabb fejlesztésünk egy state-of-the-art archiváló megoldás, amely támogatja a különböző EDI-folyamatokat, de leginkább az elektronikus számlák kapcsán kerül előtérbe. Ennek bevezetésével már minden egyes EDI részfolyamat igénybe vehető az EDITEL-től szolgáltatásként is. Jelentős fejlesztésen ment keresztül az EDI integrációs platform, amely a Journal következő számában kerül bemutatásra.

Reméljük, hogy az EDITEL Journal böngészését hasznos időtöltésként ítélik meg.

EDITEL Partnerhálózat