Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

25.06.2019

TS-TECH - minősítés

A TS-TECH idén is kiválóra minősítette az EDITEL teljesítményét

TS-TECH

TS-TECH japán autóipari beszállító és az EDITEL már évek óta sikeresen dolgozik együtt a vállalat EDI kommunikációjának zökkenőmentes lebonyolításában.

A TS-TECH esetében kétirányú EDI kommunikációról beszélhetünk. Az egyik oldalon a beszállítók és a TS-TECH közötti úgynevezett VDA-standard üzenetek bonyolódnak. Ilyen például a VDA4905-ös üzenettípus, amellyel a TS-TECH - hasonlóan a DELFOR és az EDIFACT üzenetekhez - hosszútávú megrendeléseket adhat le beszállítóinak. A másik oldalon pedig a TS-TECH, mint beszállító kommunikál EDIFACT üzenetek során legfőbb vevőjével, a Volkswagen csoporttal.

A TS-TECH éves beszállítói értékelésén, az IATF 16949 minőségirányítási rendszer követelményeivel összhangban végzett külső szolgáltatói teljesítmény minősítése alapján az EDITEL, a szolgáltatásai magas színvonalának köszönhetően az idei évben is az egyik legjobb eredménnyel végzett. A kommunikáció, problémamegoldó képesség, az ár és a rugalmasság is szerepelt a vizsgált kritériumok között, ezek alapján az EDITEL 96%-os eredményt ért el.

Gordos László, a TS-TECH Hungary Kft. logisztikai menedzsere a következőket mondta az EDITEL minősítése alapján:

„Az egyes részterületek osztályozása összességében az örömteli „A” minősítést eredményezte, ezzel értékelésetek az egyik legjobb lett a szolgáltatóink között. Köszönjük ezt a teljesítmény, és bízunk benne, hogy a jövőbeni kapcsolatunkat is ez a gyakorlat fogja jellemezni.”

EDITEL Partnerhálózat