Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

14.12.2017

TELEDIN együttműködés

Az EDITEL és a TELEDIN egyesült erővel alakítanak autóipari szakértői csoportot

Teledin

Pontos szállítás, rugalmasság, innováció és rövid reagálási idő – ezek a mai autóipar legfontosabb követelményei. Ezek egészítik ki a minőség, megbízható szállítás és átlátható logisztika iránti komoly igényeket. A döntő versenyelőny a logisztikai adatok jól koordinált elektronikus és sztenderdizált cseréje (EDI) az autóipari gyártócégek és a beszállítóik között (TIER 1-3).

Az EDITEL és a TELEDIN a kelet- és közép-európai régió két vezető EDI szolgáltatója most egyesített know-how-val és az elmúlt 30 év során összegyűjtött kimagasló EDI tapasztalattal segíti az autóipari cégeket. Ez egy jelentős előrelépés a fejlett autó- és gyártóipari EDI megoldások lehetőségeinek kibővítésében a kelet- és közép-európai régióban.

Tibor Šata, az EDITEL nemzetközi ügyvitelének igazgatója erősen hisz az együttműködésben és a benne rejlő potenciálban: "Az együttműködésünknek köszönhetően, már meglévő és új ügyfeleink számára több, mint 30 év EDI tapasztalát kiegészítve a legkorszerűbb EDI megoldásokkal tudjuk kínálni” - mondta.

Nagyon várjuk, hogy az EDITEL-lel új izgalmas projekteken dolgozzunk együtt, és hogy ügyfeleinket tovább segítsük már kialakított EDI használatuk továbbfejlesztésében.

Jiří Tomášek, a Teledin ügyvezető igazgatója

EDITEL Partnerhálózat