A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

14.12.2017

TELEDIN együttműködés

Az EDITEL és a TELEDIN egyesült erővel alakítanak autóipari szakértői csoportot

Teledin

Pontos szállítás, rugalmasság, innováció és rövid reagálási idő – ezek a mai autóipar legfontosabb követelményei. Ezek egészítik ki a minőség, megbízható szállítás és átlátható logisztika iránti komoly igényeket. A döntő versenyelőny a logisztikai adatok jól koordinált elektronikus és sztenderdizált cseréje (EDI) az autóipari gyártócégek és a beszállítóik között (TIER 1-3).

Az EDITEL és a TELEDIN a kelet- és közép-európai régió két vezető EDI szolgáltatója most egyesített know-how-val és az elmúlt 30 év során összegyűjtött kimagasló EDI tapasztalattal segíti az autóipari cégeket. Ez egy jelentős előrelépés a fejlett autó- és gyártóipari EDI megoldások lehetőségeinek kibővítésében a kelet- és közép-európai régióban.

Tibor Šata, az EDITEL nemzetközi ügyvitelének igazgatója erősen hisz az együttműködésben és a benne rejlő potenciálban: "Az együttműködésünknek köszönhetően, már meglévő és új ügyfeleink számára több, mint 30 év EDI tapasztalát kiegészítve a legkorszerűbb EDI megoldásokkal tudjuk kínálni” - mondta.

Nagyon várjuk, hogy az EDITEL-lel új izgalmas projekteken dolgozzunk együtt, és hogy ügyfeleinket tovább segítsük már kialakított EDI használatuk továbbfejlesztésében.

Jiří Tomášek, a Teledin ügyvezető igazgatója

További információ