Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

27.09.2016

Takarékos fogyasztás a szállodákban is

Hotel Neue Post tauscht Verbrauchstdaten über eXite® aus.

Harald Bruckner, a Hotel Neue Post ügyvezetője nemrég úgy döntött, szállodájában az energiahatékonyság területén is az elektronikus adatcserét (EDI) használja. Az EDITEL és a e-gazdaság (EDA) együttműködésének eredményeként az EDI eXite® platformján keresztül számos osztrák energiaellátó cég is elérhető. Így a Hotel Neue Post teljesen automatizált formában, az eXite®-on keresztül kaphatja meg fogyasztási adatait salzburgi energiszolgáltatójától. A számlák elektronizálásán túl a teljes energiafelhasználás is áttekinthetővé válik. Ez további lehetőségek felismerését teszi lehetővé, melyekkel a szálloda a jövőben még inkább spórolhat fogyasztásán.

A Hotel Neue Post-nál már több, mint öt éve használja az EDI-Kommunikációt az árubeszerzés hatékony kezelésére. Ennek értelmében a terméktörzsadatok, a megrendelések, a szállítólevelek és a számlák is teljesen automatizált formában, az EDITEL eXite® EDI platformján jutnak el a beszállítóktól a szállodáig és viszont. Ez az utóbbi években, elsősorban az adminisztratív feladatok jelentős lecsökkenésének köszönhetően, komoly megtakarításokhoz vezetett a szállodában. A Hotel Neue Post az osztrák szállodaipar úttörőjének számít, nem utolsósorban ügyvezetője EDI-érzékenységének köszönhetően, aki az elektronikus átállásban most is jelentős szerepet játszott.

Röviden

  • Fogyasztási adatok és számlák az eXite®-on keresztül a Hotel Neue Postnál
  • A korábban már az árubeszerzéshez kialakított eXite® EDI-platform kibővített felhasználása
  • Az EDITEL kapcsolatot biztosít az e-gazdaság (EDA) hálózatához
  • Folyamatoptimalizálás e-számlákkal
  • Az energiafogyasztás mérésének és optimalizálásnak hatékony módja

EDITEL Partnerhálózat