Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

12.06.2018

Születésnap

Ünnepi jubileum az EDITEL Magyarországnál

Az EDITEL Magyarország 2018-ban ünnepeli fennállásának 10. évfordulóját. Az elmúlt tíz évben az EDITEL a magyar piacon is jelentős márkanévvé nőtte ki magát a B2B kommuikáció területén, és ma már mint az egyik legjelentősebb EDI szolgáltatót tartják számon: az EDITEL eXite® megoldása az egyik legfontosabb EDI plattform ma Magyarországon. Az első öt évben a fókusz az FMCG ágazaton volt, az elmúlt öt évben pedig egyre több ügyfél érkezett más iparágakból is, mint például az autó-, a gyógyszer vagy az olajiparból. Az EDITEL Magyarország ügyfelei között olyan nagyvállalatok szerepelnek, mint a Coop, a Friesland Campina, a Lukoil, vagy a Ferrero (melyről bővebben is olvashat a címplapon). Hernádi Gábor, aki a cégmegalakulása óta az EDITEL Magyarország munkatársa a vállalat jövőjét is hasonlóan pozitívan látja.

"Egy olyan technológiát kínálunk, mely a folyamatosan fejlődő digitális világbana is megfelel a cégek ervárásának. Meggyőződésem, hogy a rugalmasságunknak köszönhetően az elmúlt tíz év sikerei csak tovább szaporodnak a jövőben is".

Gábor Hernádi, Sales Manager, EDITEL Magyarország

EDITEL Partnerhálózat