Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

28.11.2018

Smurfit Kappa

Már az előkészítő szakaszban elkezdődik ...

Smurfit Kappa

Az „upstream” alatt a nyers- és csomagolóanyagok áramlását értjük – a gyártóktól a beszállítókon át a megrendelőig, és vissza. "Upstream EDI"-ről akkor beszélünk, ha ez az elektronikus adatcsere (EDI) és a GS1 azonosító szabványai (GS1 szállítási címkék) használatával valósul meg.

A felső-ausztriai Haid székhellyel rendelkező hullámkarton gyártó Smurfit Kappa Interwell nemrégiben az osztrák S. Spitz-i ital- és élelmiszergyártóval kezdett el upstream EDI-t használni. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Smurfit Kappa Interwell minden megrendelésről, mely az S.Spitz-től hozzá beérkezik egy automatikus megrendelés visszaigazolást (ORDRSP) küld vissza. Az elektronikus szállítólevél (DESADV) pedig lehetővé teszi a termékek rendszerhiba nélkül történő nyomon követését.

Ez az egész beszerzési folyamatot felgyorsítja, mind a beszállítói, mind pedig az gyártói oldalon, mely a végfelhasználók számára is teljesen átláthatóvá válik. "A projekt megvalósítása az EDITEL és a GS1 projektpartnereinkkel folytatott intenzív együttműködésnek köszönhetően nagyon sikeres volt. A jövőben más partnerekkel is szeretnénk az upstream EDI előnyeit kihasználni"- mondja Roland Pöschko, a Smurfit Kappa Interwell IT / TK menedzsere.

Röviden

  • A Smurfit Kappa Interwell upstream EDI-t használ a logisztikai előkészítői szakaszban
  • Bevezetett üzenetformátumok:
    • Rendelési visszaigazolás (ORDRSP)
    • Szállítólevél (DESADV)
  • Nyomon követhető, biztonságos adatok
  • Idő és költségmegtakarítás
  • Gyors, hibamentes áruvétel az ügyfeleknél
  • Teljes nyomonkövethetőség

A Smurfit Kappa Interwell

A Smurfit Kappa Interwell a globális Smurfit Kappa Csoport része, és Ausztria egyik vezető innovatív hullámkarton csomagolóanyag gyártója a fogyasztói és termelői iparágak számára. A Smurfit Kappa Csoport 2016-ban 8,6 milliárd eurót realizált, és mintegy 46 ezer embert foglalkoztat.

EDITEL Partnerhálózat