Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

13.12.2017

SLOVNAFT

EDI már a szlovák benzinkutakon is

Slovnaft

A pozsonyi székhelyű SLOVNAFT a.s. egy olajfinomító vállalat, mely évente hat millió tonna olajat dolgoz fel. 2004 óta a SLOVNAFT a.s. tagja az egyik legnagyobb közép-európai olajtársaságnak, a MOL Csoportnak. Az olajipari termékek gyártásán, raktározásán, elosztásán és értékesítésén túl, a cég az egyik legnagyobb értékesítési hálózattal rendelkezik Szlovákiában, melyen keresztül elsősorban motorolajokat és kenőanyagokat forgalmaz és széles körű motorszolgáltatásokat biztosít.

A MOL cseh leányvállaltának példájából kiindulva, ahol már korábban is használtak EDI-t, idén a SLOVNAFT a.s. is belevágott egy EDI projektbe. A project célja elsősorban elektronikus számlák küldésének és fogadásának kialakítása volt, ami az átállás során kiterjedt az elektronikus megrendelések telepítésére is, a jövőben pedig a szállítási visszaigazolások bevezetését is tervezik, hogy még hatékonyabbá tegyék a kapcsolatot az ügyfelekkel és a beszállítókkal. A nemrég lezárult projekt több hónapot vett igénybe, mely alatt integrálták a cég SAP rendszerét és lefolytattak egy próba üzemmódot is néhány kiválasztott beszállítóval. A tesztfolyamat sikeres lezárása után további beszállítók bevonása következik, majd az összes 253 benzinkút, melyet a SLOVNAFT a.s. üzelmeltet csatlakozik a projekthez.

Az egyik tesztalany az egyik legfontosabb logisztikai partnerünk és beszállítónk is egyben (PF Distribution a.s.) aki benzinkutak egész hálózatát látja el a termékeinkkel. Őket válaztottuk az új rendszer tesztelésére, és az EDITEL csapatának profi munkájának hála, ma már teljesen biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül elérjük a várt eredményeket.

Roman Rybanský, a SLOVNAFT, a.s. Vállalati IT Alkalmazások vezetője

EDITEL Partnerhálózat