A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

06.12.2011

Sikertényező az E-business

Amit ma mindannyian látunk, az egy rendkívül intenzív, és fokozatosan gyorsuló változás az üzleti világban. Az előbbi folyamatot egy, az elkövetkező évekre vonatkozó előrejelzés is alátámasztja, miszerint az európai üzleti környezet nagyban el fog térni az elmúlt néhány évtizedben már megszokottól. A vállalatoknak körültekintőbbnek kell lenniük, hogy megtalálják a növekedés útját, és sokkal hatékonyabbnak, hogy sikeresen megállják a helyüket a versenyben. Úgy tűnik, hogy a modern világban már senki sem fordulhat el az elektronikus piacoktól, és az értékteremtés elsősorban a hatékonyság függvényévé válik. Ennek értelmében az EDITEL tevékenysége mindenekelőtt az ellátási lánc részét képező, kiemelten hatékony folyamatok létrehozásáról szól.

Az EDITEL innovatív termékeket, és szolgáltatásokat kínál az eXite® Business Integration Network köré fejlesztve. A termék-, és szolgáltatásportfóliónk a költséghatékony Web-EDI-től, a teljesen integrált megoldásokig úgy épül fel, hogy képes legyen hatékonyabbá tenni a kiemelten fontos üzleti folyamatokat, ezáltal pedig biztosítsa a vállalata hosszútávú versenyképességét és profitabilitását.

Teljesen elektronikus információcsere biztonságosan, megbízhatóan és adatvesztés nélkül! A legújabb technológiát magukban rejtő megoldásaink magukban hordozzák az EDITEL két évtized alatt gyűjtött tapasztalatát, és bizonyítják, hogy az elektronikus adatcserében rejlő lehetőségek teljes kihasználása olyan hatékonyságnövelést hordoz magában, amely bármely méretű, és tetszőleges iparágban tevékenykedő vállalatnak előnyére válik. Tudjon meg többet az EDITEL sikeres projektjeiről és az EDI szektor újdonságairól az EDITEL Journalból!

Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek, és örömmel vesszük, hogy 2012-ben is együtt dolgozhatunk a sikerekért!

Kellemes időtöltést kívánok az olvasáshoz!