Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

22.11.2016

Quadro Byte Konferencia: Jelen és jövő a minőségi közétkeztetésben

A Quadro Byte Zrt. már közel 30 éve kínál informatikai megoldásokat a közétkeztetés szereplőinek. A cég által rendezett konferencián, melynek célja a HORECA szektorban sikeresen alkalmazott innovatív informatikai megoldások bemutatása volt, az EDITEL Magyarország is részt vett. Tobias Leitner, a Markas GmbH beszerzési igazgatója az EDI előnyeit az árubeszerzésben a Markas mindennapjaiból vett gyakorlati példákon keresztül mutatta be, mely az élelmiszerrel dolgozó cégek számára kiemelten fontos szerepet játszik a szolgáltatás folyamatosságának fenntartásában.

Miután a Markas az EDITEL Ausztria segítségével teljes árubeszerzését sikeresen automatizálta, az árkatalógus mindig naprakésszé, az árukészlet percről percre nyomonkövethetővé, a hibák azonnal visszakerehetővé, a készlethiány pedig könnyen elkerülhetővé vált. A Markas egy több, mint 7000 főt foglalkoztató családi vállalkozás, mely immár 30 éve biztosítja kiemelkedő színvonalon kórházak, klinikák, idősotthonok és egyetemek étkeztetését Ausztriában, Olaszországban és Romániában egyaránt, így az EDI határokon átívelő integrált megoldása a lehető legjobb választás volt számára.

Tobias Leitner, a Markas GmbH beszerzési igazgatójának előadása az EDI előnyeiről a a Markas-nál
Tobias Leitner, a Markas GmbH beszerzési igazgatója az EDI előnyeit az árubeszerzésben a Markas mindennapjaiból vett gyakorlati példákon keresztül mutatta be. Kattintson a képre, es hallgassa meg Ön is az előadást!

EDITEL Partnerhálózat