Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

03.07.2019

PDF e-számla

Egy sikeres üzleti reggeli margójára

Az EDITEL Magyarország május 29-én egy üzleti reggeli keretében mutatta be ügyfelei számára a PDF e-számla megoldás előnyeit.

„Nagy örömünkre szolgált, hogy a teltházas rendezvényünkre különböző ágazatokból érkező cégek nagy érdeklődéssel fogadták a témát. Többen közülük már a PKI számlázás bevezetését tervezik és ehhez kapcsolódóan tájékozódtak és tették fel kérdéseiket.” – mondta Hernádi Gábor, az EDITEL Magyarország Sales Managere.

A papírmentes, elektronikus számlázás lehetővé teszi a teljes számlázási folyamat hosszútávú optimalizálását. Az e-számlázás előnyei között említhetjük, hogy részletes számlaellenőrzést biztosít, garantálja az adatok pontosságát, megbízhatóságát és egységes megoldás jelent az üzleti partnerek számára is.

A manuális munka kiváltása mellett 80%-os megtakarítást is eredményez a számlanyomtatási, csomagolási és postai küldéssel kapcsolatosan felmerülő költségeket illetően, ez rendelésenként akár 16.000 Forint pluszt is eredményezhet.

„Ez a kellemes hangulatú, kötetlen rendezvény remek alkalmat kínált arra, hogy segítsük azokat a cégeket, amelyek még az e-számlázás bevezetése előtt állnak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinkkel közvetlen kapcsolatot alakítsunk ki, ezért nagy jelentőséggel bírt számunkra, hogy személyesen is találkozhattunk. A rendezvény sikere motivációként szolgál arra, hogy a továbbiakban is rendszeresen szervezzünk hasonló találkozókat, a következőre várhatóan ősszel kerül sor.” – értékelte az üzleti reggeli eredményességét Šata Tibor, az EDITEL Magyarország ügyvezetője.

EDITEL Partnerhálózat