A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

12.12.2017

packit!

Elektronikus adatcsere már a nagykereskedők is bevonásával is (Upstream)

packit

„Upstream“-ről akkor beszélünk, ha már a nagykereskedőket is bevonjuk az értékteremtési láncba. Ez az elektronikus adatcsere (EDI) és a GS1 azonosítási standardaji segítségével valósulhat meg. Az egyik úttörő ezen a területen az osztrák élelmiszer- és italgyártó Spitz, aki már a nagykereskedői szakaszban is EDI-t használ. Az felső-ausztriai csomagolócég packit! a soronkövetkező nagykereskedő, aki ennek a lehetőségnek az előnyeit élvezheti.

A gyakorlatban a Spitz egy megrendelés (ORDERS) feladása után egy teljesen automatizált visszaigazolást kap a packit!-től a megrendelésről (ORDRSP). Az elektronikus szállítási levéllel és az integrált SSCC (Serial Shipping Container Code) szállítási konténer sorozatszámmal az áru útja minden nehézség nélkül nyomonkövethető marad. Ez jelentősen megnöveli a szállítás hatékonyságát, gyorsaságát és az adatok minőségét is. A packit! számára, aki eddig még semmilyen elektronikus adatcserét nem használt, az átállás előnyei kézzelfoghatóak. A megrendeléseket nem kell többé kézzel bevinni, ami jelentős idő- és energiamegtakarítást jelent.

Az intenzív együttműködés az EDITEL-lel, a Spitzzel és az ERP szolgáltatónkkal jelentősen megkönnyítette a rendeszerünk átállítását. Úgy érezzük, teljes mértéken fel vagyunk készülve az EDI használatára más ügyfelekkel is.

Manuel Schiffel a packit! projektfelelőse

Röviden

  • A packit! az Upstream-EDI úttörő nagykereskedője
  • Telepített üzenetek:
  • Jobb adatminőség hiba nélkül
  • Gyorsabb, fennakadás nélküli áruszállítás
  • Hiánymentes nyomonkövethetőség
packit Logo

A packit!

A 2000-ben, egy menedzsment spin-off után megalapított packit!, melynek székhelye a felső-ausztriai Waldneukirchenben található, csomagolóanyagok és offset laminált papíranyagok gyártására specializálódott. A packit! ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást kínál a saját nyomdájában kínált offsetnyomtatástól kezdve a tulajdonképpeni csomagolóanyaggyártáson, mely tekercsben vagy ívben kerül laminálásra, a sajtoláson és a ragasztáson át a szállításig.