Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

12.12.2017

packit!

Elektronikus adatcsere már a nagykereskedők is bevonásával is (Upstream)

packit

„Upstream“-ről akkor beszélünk, ha már a nagykereskedőket is bevonjuk az értékteremtési láncba. Ez az elektronikus adatcsere (EDI) és a GS1 azonosítási standardaji segítségével valósulhat meg. Az egyik úttörő ezen a területen az osztrák élelmiszer- és italgyártó Spitz, aki már a nagykereskedői szakaszban is EDI-t használ. Az felső-ausztriai csomagolócég packit! a soronkövetkező nagykereskedő, aki ennek a lehetőségnek az előnyeit élvezheti.

A gyakorlatban a Spitz egy megrendelés (ORDERS) feladása után egy teljesen automatizált visszaigazolást kap a packit!-től a megrendelésről (ORDRSP). Az elektronikus szállítási levéllel és az integrált SSCC (Serial Shipping Container Code) szállítási konténer sorozatszámmal az áru útja minden nehézség nélkül nyomonkövethető marad. Ez jelentősen megnöveli a szállítás hatékonyságát, gyorsaságát és az adatok minőségét is. A packit! számára, aki eddig még semmilyen elektronikus adatcserét nem használt, az átállás előnyei kézzelfoghatóak. A megrendeléseket nem kell többé kézzel bevinni, ami jelentős idő- és energiamegtakarítást jelent.

Az intenzív együttműködés az EDITEL-lel, a Spitzzel és az ERP szolgáltatónkkal jelentősen megkönnyítette a rendeszerünk átállítását. Úgy érezzük, teljes mértéken fel vagyunk készülve az EDI használatára más ügyfelekkel is.

Manuel Schiffel a packit! projektfelelőse

Röviden

  • A packit! az Upstream-EDI úttörő nagykereskedője
  • Telepített üzenetek:
  • Jobb adatminőség hiba nélkül
  • Gyorsabb, fennakadás nélküli áruszállítás
  • Hiánymentes nyomonkövethetőség
packit Logo

A packit!

A 2000-ben, egy menedzsment spin-off után megalapított packit!, melynek székhelye a felső-ausztriai Waldneukirchenben található, csomagolóanyagok és offset laminált papíranyagok gyártására specializálódott. A packit! ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást kínál a saját nyomdájában kínált offsetnyomtatástól kezdve a tulajdonképpeni csomagolóanyaggyártáson, mely tekercsben vagy ívben kerül laminálásra, a sajtoláson és a ragasztáson át a szállításig.

EDITEL Partnerhálózat