Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

15.06.2015

Okosabb adatcsere

Mérsékelni az összetettséget és átláthatóbbá tenni a B2B folyamatokat – ezek voltak a 2015-ös „Okosabb Adatcsere Fórum“ (Smarter Data Interchange Forum) célkitűzései, mely március 17-én került megrendezésre az EDITEL Csehország és az IBM közös szervezésében. „A B2B folyamatok integrációja központi kérdés ügyfeleink számára. A fórummal lehetőséget szeretnénk biztosítani a téma üzleti és technikai szempontból történő megvitatására. A résztvevők nem csak velünk, de egymás között is megoszthatják tapasztalataikat, komplex belső és külső folyamataik átláthatóbbá és nem utolsó sorban hatékonyabbá tétele érdekében“- nyilatkozta Jan Mvrik, az EDITEL Csehország ügyvezető igazgatója. A kezdeményezés egy, a jövőben évente megrendezésre kerülő találkozó mintájául is szolgál, mely a kapcsolódás és az információcsere hasznosságát népszerűsíti majd a különböző ágazatok képviselői körében.

Az „Okosabb Adatcsere Fórum“ résztvevői az EDITEL és az IMB szakértői által a hatékony B2B integráció és kommunikáció témakörében tartott előadásokon vesznek részt.
Az „Okosabb Adatcsere Fórum“ résztvevői az EDITEL és az IMB szakértői által a hatékony B2B integráció és kommunikáció témakörében tartott előadásokon vesznek részt.

EDITEL Partnerhálózat