Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

28.11.2018

MLBKT

„Összekapcsolt ellátási láncok – Várakozások és megoldások” - EDI a gyógyszeriparban

MLKBT

Az MLBKT 26. Kongresszusa idén november 14-e és 16-a között Siófokon került megrendezésre, „Összekapcsolt ellátási láncok – Várakozások és megoldások” mottóval.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság éves kongresszusa az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó vállalati szakemberek, logisztikai, beszerzési, termelési vezetők legnagyobb hazai találkozója. Az év legnagyobb logisztikai eseményén közel 60 vezető szakember és 30 kiállító képviseltette magát.

A jeles eseményen Hernádi Gábor az EDITEL Magyarország Sales Managere és Pressing Ákos Operations and Support Manager „Adat pingpong a gyógyszeriparban” címmel tartottak előadást az EDI lehetőségeiről az ellátási lánc területén a gyógyszeriparban, amelyet a Pfizer gyógyszergyártó EDI projektjének bemutatásával szemléltették.

A mindenre kiterjedő digitalizáció hatása az ellátási láncokra megkerülhetetlen kihívásokat támaszt a gyártóktól a kereskedőkön át a logisztikai szolgáltatókig a gyógyszeriparban is. Az EDI segítségével az ellátási lánc minden szereplője megfelelhet a Logisztika 4.0 egyre gyorsuló elvárásainak, hogy a fogyasztók minél gyorsabban, személyre szabottan és lehetőség szerint minél olcsóbban kaphassák kézhez az egészségügyi termékeket, köztük életmentő gyógyszereket is, melyhez az adatok megfelelő és gyors kezelése és a szállítási feltételek szigorú betartása elengedhetetlen.

EDITEL Partnerhálózat