Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

12.11.2014

Megújult az EDITEL honlapja

Az EDITEL megújult honlapjával és további szolgáltatásokkal még inkább partnerei igényeit szeretné kielégíteni. Az új kinézettel, struktúrával és menüsorral honlapunk átláthatóbb és felhasználóbarátabb lett, megkönnyítve ezáltal különböző információk fellelését.

Külön menüpontba foglaltuk az egyes ágazatokat és az ezzekkel kapcsolatos szakmai információkat, mely szektorokban partnereink nagy része tevékenykedik. Ezek a következők: kereskedelem/FMCG, vendéglátás és szállodaipar, logisztika, ruhaipar, gyógyszeripar és a pénzügyi szektor. Ezen kívül új honlapunkon megtalál minden információt az elektronikus adatcserével kapcsolatosan, a legfontosabb szakkifejezések és EDI folyamatok leírását, valamint az elektronikus adatcsere alkalmazásának legfontosabb lépéseit. Szemléltető ábrákkal, ikonokkal és a start oldalon aktuális témákat feltüntető slide show-val szeretnénk a navigációt honlapunkon még inkabb megkönnyíteni.

A honlap megújításának legfőbb célja az EDITEL szolgáltatásainak átláthatóbbá tétele volt. EDI megoldásaink megnevezésével (EDI Kommunikáció, EDI Integráció, e-számlázás, digitális archiválás, business monitoring, web EDI és tanácsadás), a látogató egy optimálisabb képt kap az EDITEL portfóliójáról és kompetenciájáról. Ennek eredményeképpen az érdeklődő vállalatok könnyebben megtalálják a számukra legideálisabb EDI megoldást. Mindezen információk kiegészítve a kapcsolattartó személy elérhetőségével garantálják, hogy első kézből kapjon szakmai információt kompetens tanácsadóinktól.

A média menüben a sajtó munkatársai és érdeklődő olvasóink megtalálják az EDITEL publikációit és vállalati videóit. Ezen kívül fellelhetőek sajtóközleményeink, tájékoztató aktuális rendezvényeinkről és legfrisebb híreink is honlapunkon, emellett könnyedén feliratkozhat kéthavonta megjelenő hírlevelünkre is. Az új honlap egyesíti öt országbeli képviseletünket: a magyar, osztrák, cseh, szlovák és török kirendeltségünket. Ezáltal optimálisan kombinálja a helyi kompetenciát a nemzetközi kiterjedéssel.

Keresse fel megújult honlapunkat a www.editel.hu cím alatt. Igyekszünk mindig naprakészek lenni és a legfrissebb hírekkel jelentkezni. Véleményüket és javaslataikat örömmel fogadjuk az info(kukac)editel.hu e-mail címre. EDI-vel kapcsolatos kérdéseivel forduljon tanácsadóinkhoz az sales(kukac)editel.hu címen vagy a +36/ 23 / 504 855 telefonszámon.
Kellemes böngészést kívánunk!

EDITEL Partnerhálózat