Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

22.06.2016

Innovatív megoldás az autógyártásban

A kelet-csehországi Paradubiceben található Panasonic Industrial Automotive Systems több, mint 300 főt foglalkoztat és immár harmadszor nyerte el a régió legjobb munkáltatója címét. A cég most az üzleti partnereivel folytatott zavartalan elektronikus adatcsere (röviden EDI) technikai feltételeinek megteremtésében is kiemelkedőt kíván nyújtani. A cseh autóipari vállalatok között elsőként vezette be az IBM Sterling B2B Integrátorát.

Panasonic Automotive Systems Csehország eredeti célja a már meglévő integrációs rendszerének továbbfejlesztése volt. Alapos felmérések során azonban kiderült, hogy ez a fejlesztés egy rendkívül összetett és költséges folyamat lenne, ezért a Panasonic inkább egy teljesen új megoldás, az IBM Sterling Integrátor bevezetése mellett döntött, melyet EDI szolgáltatója, az EDITEL ajánlott számára. Az átállás kivitelezése szintén az EDITEL szakértői feladata volt, akik hatékonyan és zökkenőmentesen váltották fel a régi rendszert az újra.

Az IBM Sterling Integrátora lehetővé teszi a különböző üzleti partnerekkel folytatott, összetett B2B folyamatok biztonságos integrációját. Legfőképpen az autógyártásra annyira jellemző sokrétű B2B folyamatok integrációs kihívásaira nyújt kiváló megoldás ez az alkalmazás. Segítségével könnyedén lehet új üzleti partnereket hozzáadni a rendszerhez, ami lehetővé teszi a megrendelések folyamatos átláthatóságát. A rendelések, a szállítólevelek és a számlák így teljesen automatizált és nyomon követhető formában, valamint biztonságosan jutnak el egyik partnertől a másikig, ahol aztán a cég saját ERP rendszerében kerülnek feldolgozására.

 

Jan Molnár, az EDITEL Csehország projektmenedzsere

Röviden

  • Migrálás a GENTRAN szerverről az IBM Sterling B2B Integrátorára
  • A cseh autóipar 10 vezető vállalatának egyidejű összekapcsolása
  • Több, mint 20 EDI üzenetformátum felhasználása a logisztikai folyamatok lebonyolításában (mint például ORDERS, INVOIC, DESADV, ORDCHG, ORDRSP)

A Panasonic Automotive Systems Csehországról

A Panasonic Automotive Systems Csehország egy a csehországi Paradubice-ben található gyártó és fejlesztő központ. A cég a Panasonic Industrial and Automotive Systems Europe csoportjának a tagja, és a kelet-közép-európai gyártás és fejlesztés képviselője. A cég az informatikai szórakoztatás, az erőátvitel és az ADAS (fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerek) területein alkalmazott megoldásokat, például audióberendezéseket és tolatókamerákat kínál partnerei, többek között az Audi, a Daimler, a Ford, a GM, a Honda, a Porsche; a Renault, a Suzuki, a Toyota, és a Volkswagen számára.

http://business.panasonic.com/solutions-automotivesolutions

EDITEL Partnerhálózat