Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

07.10.2013

Hibátlan terméktörzsadatok az elektronikus adatcserének köszönhetően

A legtöbb cégnek versenyelőnyt, amellett pedig kihívást jelent a törzsadatok megfelelő kezelése. A gasztronómiai szektorban is alapkövetelmény egy jól működő árubeszerzési folyamathoz, hogy hibátlan és aktuális törzsadatok álljanak rendelkezésre. A Silvretta Montafon Gasztonómiai Kft., a legsportosabb sírégió vendéglató egysége egy integrált árugazdálkodási rendszert ötvözve az adatok elektronikus cseréjével (EDI) könnyedén veszi ezt az akadályt. Ezzel az optimális kombinációval a duplán bevitt és elavult adatokból fakadó hibás szállítás már a múlté.

A jobb adatminőséggel a beszállítók is profitálnak, mert így a megrendelési folyamat hibamentes és egyszerűbben kezelhető lesz, ezáltal csökken a számlákkal kapcsolatos reklamációk száma is. Az EDITEL nyújtotta EDI megoldások segítenek abban, hogy szállítói oldalon is felhasználóbarát és költséghatékony legyen a megvalósítás és az átállás erre a rendszerre.

EDITEL Partnerhálózat