Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

09.12.2016

Gyors kézbesítés az Amazonnak

Amazon

Alacsony ár és rövid szállítás idő. Ezen a két tényezőn múlik a vilag legnagyobb online keresekedőházának, az Amazonnak a sikere. Egy személyre szabott EDI megoldás bevezetésével bárki eleget tehet e kívánalmaknak.

Amint az Amazontól beérkezik egy megrendelés (ORDER), a rendszer automatikusan továbbítja azt a beszállítóiknak. Az elektronikus megrendelés visszaigazolással (ORDRSP) pedig Ön minden szükséges termékadatot,- ár, darabszám és várható szállítási idő - kézhez kap. Ezen információk birtokában könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbb beszállítót, melynek termékét közvetlenül továbbíthatja az Amazonnak.

Ez a folyamat kiemelten gyors reakcióidőt igényel minden szereplő részéről, ami csak az elektronikus adatcsere, röviden EDI, segítségével kivitelezhető. Az EDITEL által kidolgozott EDI megoldás éppen ezt a több szálon futó, gyors beszállítói kommunikációt teszi lehetővé. Az EDI felhasználó beszállítók egy integrált EDI kapcsolaton, a kisebb partnerek az online Web EDI portálon keresztül érhetőek el.

Ez a személyre szabott megoldás, az IBM Sterling Integrátorából, az EDITEL auditált Archívumából és Web-EDI portáljából épül fel. A hatékony kommunikáción túl az üzleti dokumentumok optimális kezelését, valamint az automatikus és auditbiztos számlázást is lehetővé teszi.

 

Röviden

  • Személyre szabott EDI megoldások az Amazon beszállítói részére
  • A szállítás gyorsaságának maximalizálása
  • Mérettől és iparágtól függetlenül minden vállalkozás számára
  • Web EDI megoldások a kisebb cégek számára
  • Számlák és egyéb üzleti dokumentumok auditált archiválása
  • Törvényi előírásoknak megfelelő számlázás

 

EDITEL az Amazon partnereinek szolgálatában

Az EDITEL eddig már több mint 20, különféle iparágakban aktív ügyfelét kötötte össze az Amazonnal Ausztriából, Németországból, Csehországból és Szlovákiából egyaránt. Ez a kapcsolat általában a teljes üzleti folyamatra kiterjed, a megrendelések, megrendelés visszaigazolások, szállítólevelek, számlák, raktrárkészlet-, vagy éppen üzleti jelentések kezelésére is. Az EDITEL személyre szabott megoldásokkal és nagy tapasztalattal bíró szakmai csapattal támogatja ügyfeleit a sokszor elérhetetlennek tűnő Amazon-óriás meghódításában.

EDITEL Partnerhálózat