Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

07.04.2011

Fokozott hatékonyság a kiterjesztett eXite routing funkcióknak köszönhetően

Mehr Effizienz mit erweiterten eXite® Routingfunktionen

Az eXite® üzleti integrációs rendszer kiterjesztett routing funkciói révén az eXite® felhasználók még hatékonyabban és átláthatóbban cserélhetnek adatokat.

Az EDITEL, mint nemzetközi EDI szolgáltató arra specializálódott, hogy automatizálja és optimalizálja a hazai és multinacionális vállalatok B2B üzleti folyamatait. Cégünk annak érdekében optimalizálta és terjesztette ki az eXite® üzleti integrációs hálózatának funkcióit, hogy ügyfeleink számára a globális világ változó és összetett tranzakcióiban még jobb szolgáltatást és támogatást nyújtson.

A kiterjesztett routing funkciók mostantól minden eXite® felhasználó rendelkezésére állnak. Ezek egyedi és központilag konfigurált szabályokkal teszik lehetővé összetett üzleti tranzakciók hozzárendelését. Az eXite® felhasználóknak lehetőségük van az üzeneteket minősítőik alapján továbbítani, és így az adatáramlást még hatékonyabbá és átláthatóbbá tenni. A minősítés a következő kritériumok alapján mehet végbe:

  • Címzett
  • Testflag
  • Üzenetformátum (EDI, XML)
  • Üzenetosztály 
  • Feladó

Kérésre minden üzenet a megfelelő minősítővel egy különálló postafiókba kerül. A Testflag tranzakciók teljesen automatikusan elválaszthatók az éles, és ennélfogva kritikus tranzakcióktól. Ugyanilyen módon választhatók el az üzenetek egy kiválasztott üzleti patnertől vagy csoporttól, majd hozzárendelhetőek egyes speciális belső feldolgozási folyamatokhoz. Az ügyfél ilyen módon egyedi postafiókot hozhat létre megrendelések, számlák, szállítólevelek és más üzenettípusok részére. A speciális partnerek vagy speciális üzenetek bevezetésére irányúló ráfordítások jelentősen csökkenthetőek vagy elhagyhatóak.

Mindenek előtt nagyobb adatmennyiséggel rendelkező ügyfelek esetében az eXite® világosan strukturált és irányított bejövő és kimenő adatkezelést tesz lehetővé, valamint hatékonyan integrálódik a vállalati infrastruktúrába. Mivel kiterjesztett routingfunkciók révén a felhasználó rendelkezik a döntés jogával az adattárolás helyét illetően, ezért gyorsan és hatékonyan tud reagálni a vásárlói igényekre. Már ma is számos eXite® felhasználó alkalmazza sikeresen az új eXite® funkciókat.

Fejlessze tovább most az eXite® accountját! Csapatunk örömmel végzi el a szükséges beállításokat az Ön számára.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a support(kukac)editel.hu vagy a  +36 / 23 / 504 849 02 telefonszámon.

EDITEL Partnerhálózat