Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

27.09.2018

FMTG

Elektronikus számlák a Falkensteiner Hotels & Residences számára

Falkensteiner Hotels & Residences

A Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) esetében az EDI használatával elért hatékonyság és átláthatóság kulcsfontosságú tényező a beszállítókkal folytatott optimalizált rendelésfeldolgozási eljárásában. Ez az elektronikus számlák (INVOIC) automatizált és papírmentes továbbítására is igaz, ami jelentős időt és pénzt takarít meg, főként azért, mert a papír fizikai kezelése elavult és a számlázási folyamatok egyre inkább felgyorsultak. Emellett az elektronikus számlák (INVOIC) használatával a magas adatbiztonság is garantált. Stefan Unterlader, az FMTG IMS & POS Systems csoportjának beszerzési igazgatója így foglalta össze az az elektronikus számlák (INVOIC) előnyeit:

"Számunkra az elektronikus számlák bevezetése egy logikus lépés az árubeszerzéséhez szükséges digitális kommunikációnkban a PRICAT törzsadatok (termék törzsadatok) és a DESADV szállító levelek után, amelyeket már évek óta elektronikusan továbbítunk" - mondta. Unterlader úr a "számlázási folyamat minőségének növekedését, a számlaellenőrzés terén észlelhető megtakarítást és a panaszok számának csökkenését" várja az elektronikus számlák (INVOIC) bevezetésétől, különösen a nagy számú számlákat kibocsájtó beszállítók esetében.

EDITEL Partnerhálózat