Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

28.11.2018

Falkensteiner

Automatizálás a megrendeléstől az archiválásig

A számlák ellenőrizhető archíválásának kialakítása jelentette az utolsó lépést a teljesen automatizált árubeszerzési folyamatok kialakításában a Falkensteiner Hotels & Residences számára, mely a Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) része. Az EDITEL támogatásával most ezt is sikeresen kialakították és így a Falkensteiner számlái már automatikusan egy digitális archívumban kerülnek tárolásra.

Ami ebben különleges: nem csak EDIFACT formátumú, hanem PDF-ként az ERP rendszerben kiállított minden számlatípus automatikusan az archívumba kerül. Az archívum bevezetésével a Falkensteiner sikeresen megtette az utolsó lépést a teljesen átfogó EDI Kommunikáció kialakítása felé. Stefan Unterlader, az FMTG csoportos beszerzési IMS és POS rendszerigazgatója is meg van győződve arról, hogy „a digitális archiválás tökéletes kiegészítője az elektronikus üzleti folyamatoknak, mellyel nem csak a számlákat tudják a törvényi előírásoknak megfelelően archiválni, hanem helyet és erőforrást is megtakarítanak”.

A Falkensteiner Hotels & Residences a projekt megvalósítását illetően is nagyon elégedett. "Az EDITEL EDI partnerünk támogatása az archívum technikai kialakításakor kiemelkedő volt" - mondta Herbert Schöfbänker, informatikai igazgató.

Az EDI által garantált hatékonyság és átláthatóság egy kulcsfontosságú tényező a Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) beszállítókkal történő rendelésfeldolgozási folyamatainak sikeres optimalizálásában. Az EDITEL eXite EDI szolgáltatásával az FMTG ideális megoldást talált arra, hogy minden egyes beszállítót egyetlen plattformon érjen el. Ezen jelenleg 120-130 partnerrel vált elektronikus üzeneteket, mint például elektronikus terméktörzsadatokat (PRICAT), elektronikus szállítóleveleket (DESADV) és az idei évben már e-számlákat (INVOIC) is. Az archívummal a kirakós utolsó hiányzó darabja is a helyére került az FMTG teljes árubeszerzésének zökkenőmentes digitalizálásához.

Röviden

  • Digitális archiválás bevezetése a Falkensteiner Hotels & Residences számára
  • A számlázási dokumentumok átlátható, erőforrás- és helytakarékos tárolása
  • Az összes adatformátum archiválása lehetséges
  • Az adatok integrálása
  • Az üzleti szempontból releváns információk azonnal megtalálhatóak
  • Teljesen árfogó EDI Kommunikáció az árubeszerzésben

Az FMTG

Az FMTG - Falkensteiner A Michaeler Tourism Group AG egy vezető privát turisztikai vállalat, mely hét európai országban tevékenykedik. Neve alatt egyesülnek a Hotel & Residences regionális leányvállalatok, melyek jelenleg 33 négy- és ötcsillagos hotelt és lakóhelyet működtetnek, valamint az FMTG Development és a Michaeler & Partner turisztikai tanácsadó tevékenységei.

EDITEL Partnerhálózat