Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

04.06.2019

Együttműködés - activeIT

Automatizálás a zöldség és gyümölcs szektorban

Obst, Gemüse

A gyümölcs- és zöldségfélék esetében a fogyasztók igényesebbek, mint valaha. Az árunak friss szedésűnek/szüretelésűnek kell lenni, és emellett természetesen jó formá­júnak és hibátlannak. Magától ér­tetődő az is, hogy a teljes termékskálának mindig elegendő mennyiségben kell rendelkezésre állnia. Pontosan ezek a fogyasztói követelmények teszik a zöldség és gyümölcs szektort gyorsan változóvá és az árubeszerzést bonyolulttá.

Ezenkívül nagyon gyakran változtat­ják megrendeléseiket az üzletek is, továbbá gyakori az úgynevezett helyettesítő tételek szállítása is, ha az eredetileg megrendelt áru nem áll rendelkezésre. Például, ha a szőlő már nincs a műanyag tálcában, akkor azokat kartondobozban szállítják.

Mind az árugazdálkodási, mind az EDI rendszereket fel kell készíteni ezekre a kihívásokra annak ér­dekében, hogy optimálisan támogas­sák az áruk fizikai áramlását. Az osztrák szoftvergyártó és tanácsadó cég, az activeIT erre az ágazatra sza­bott árukezelési rendszert kínál, amelyet számos neves ügyfél használ már sikeresen.

Az activeIT, az EDI kapcsolatok zökkenőmentes kezeléséhez ko­operációspartnere, az EDITEL szakértelmére támaszkodik.

Az activeIT ügyvezető igazgatója, Marko Klein szerint: „Az EDITEL segítségével megbízható partnert találtunk az adatfeldolgozás területén, aki ügyfeleink minden adatformátumát hatékonyan, kompetensen dolgozza fel, amellyel nagyon elége­dettek vagyunk.

EDITEL Partnerhálózat