Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

09.12.2016

EDITEL ügyfélelégedettségi kérdőív 2016 – köszönjük a támogatást!

Umfrage

Visszajelzése sokat segít nekünk abban, hogy még jobbá váljunk. Ezért idén az EDITEL ügyfélelégedettségi kutatást végzett Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. A kutatás során az ügyfélszolgálatunk, a technikai tanácsadásunk, az eXite®, valamint kommunikációs csatornáink minőségére kérdeztünk rá azért, hogy szolgáltatásainkat még inkább az ügyfeleink igényeire szabhassuk.

Több mint 700 visszajelzés érkezett be hozzánk a kutatás során, melyet a független piackutató intézet, a meinungsraum.at hajtott végre. A válaszok alapján kiderült, hogy az EDI kiemelkedően fontos szerepet játszik az üzleti életben, ami újból megerősített bennünket abban a törekvésünkben, hogy a technológiai fejlődés által kínált lehetőségeket továbbra is ügyfeleink szolgálatába állítsuk.

Még egyszer szívből köszönjük támogatását! Észrevételeit és kérdéseit továbbra is nagy örömmel várjuk! Írjon nekünk az info(kukac)editel.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a +36/23/504 845-ös telefonszámon!

EDITEL Partnerhálózat