Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

28.11.2018

EDITEL & MARKANT

Együttműködés határokon túl

Markant_EDITEL_Logo

A MARKANT Csoport az ellátási lánc folyamatainak napi szintű működéséhez és optimálásához szükséges szolgáltatásokat és megoldásokat kínál ipari és kereskedelemi partnerei számára - mind nemzeti és nemzetközi szinten. Ez a cél az elektronikus adatcsere, röviden EDI területén és az EDITEL számára is kiemelt fontosságú, ezért a két vállalat már évek óta sikeresen együttműködik.

A MARKANT bővítési tervei alapján a cég 2025-ig a közép-kelet-európai régió több, mint 20 országában képviselteti majd magát, melynek értelmében a két cég közötti együttműködés is folyamatosan kibővül, különösen nemzetközi szinten. A nemzeti piaci feltételek jobb lefedettsége, az üzleti partnerek gyorsabb és simább integrálása, valamint a meglévő EDI közösség bővítése, hogy csak néhány fontos szempontot említsünk, mindenkét fél számára előnyökkel jár.

Örömmel várjuk a szorosabb együttműködést. Együtt jelentősen megnöveljük az EDI lefedettséget a közép-kelet-európai régióban, így a beszerzési folyamataink hatékonyabbá és átláthatóbbá válnak ügyfeleink számára.

Jürgen Vögele, a MARKANT csoport EDI / európai központi szabályzatának nemzetközi projektmenedzsere

Marlovits, az EDITEL Ausztria GmbH ügyvezető igazgatója szintén meg van győződve az együttműködés kibővítésének fontosságáról: "Ezzel a lépéssel a MARKANT csoporttal való stratégiai együttműködésünk új szintre emelkedik. Örömmel támogatjuk a MARKANT terjeszkedését, melyet helyi jelenlétünkkel Közép- és Kelet-Európa számos országában még hatékonyabban támogathatunk".

EDITEL Partnerhálózat