Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

31.05.2012

EDITEL Journal 2012/1 - Új design, még több információ!

A jelen kiadással örömmel mutatjuk be Önöknek az EDITEL Journal új megjelenését. A modern és tetszetős design változatos és érdekes témákat rejt magában az elektronikus adatcserével (EDI), valamint az EDITEL csoport tevékenységével kapcsolatban.

Olvasson például az osztrák sportáruházak sikeres EDI bevezetéséről: Mindössze egy év alatt hét üzenetformátum került definiálásra az elektronikus folyamatokhoz, a megrendeléstől egészen a készletjelentésig. A bevezetés teljes erőbedobással zajlik.

A gasztronómiai szektor, és a hotelipar sem mutatkozik kevésbé aktívnak. Itt is nagy lépésekkel halad az EDI projekt, az elektronikus terméktörzsadatok, és szállítólevelek alkalmazásával például olyan ismert vállalatoknál is, mint a Sodexo és a Falkensteiner.

A különböző iparágakban tevékenykedő vállalatok Ausztrián kívül is optimalizálják az ellátási láncukat. A SPAR kereskedelmi lánc csehországi telephelye, és a Lukoil orosz olajóriás magyarországi leányvállalata is sikeresen használja az elektronikus aláírással ellátott E-számlákat.

Szlovákiában a Meggle leányvállalat Rajo EDI-éllovasnak számít a 25 partnerével folytatott kilenc elektronikus üzleti folyamat alkalmazásával. Továbbá ismerje meg a Novartis gyógyszergyártó, és a Rail Cargo Austria logisztikai szolgáltató példáján keresztül az összetett logisztikai folyamatokat, illetve az EDI révén elérhető hatékonyságot, és a fenntartható optimalizációt.

EDITEL Partnerhálózat