A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

31.05.2012

EDITEL Journal 2012/1 - Új design, még több információ!

A jelen kiadással örömmel mutatjuk be Önöknek az EDITEL Journal új megjelenését. A modern és tetszetős design változatos és érdekes témákat rejt magában az elektronikus adatcserével (EDI), valamint az EDITEL csoport tevékenységével kapcsolatban.

Olvasson például az osztrák sportáruházak sikeres EDI bevezetéséről: Mindössze egy év alatt hét üzenetformátum került definiálásra az elektronikus folyamatokhoz, a megrendeléstől egészen a készletjelentésig. A bevezetés teljes erőbedobással zajlik.

A gasztronómiai szektor, és a hotelipar sem mutatkozik kevésbé aktívnak. Itt is nagy lépésekkel halad az EDI projekt, az elektronikus terméktörzsadatok, és szállítólevelek alkalmazásával például olyan ismert vállalatoknál is, mint a Sodexo és a Falkensteiner.

A különböző iparágakban tevékenykedő vállalatok Ausztrián kívül is optimalizálják az ellátási láncukat. A SPAR kereskedelmi lánc csehországi telephelye, és a Lukoil orosz olajóriás magyarországi leányvállalata is sikeresen használja az elektronikus aláírással ellátott E-számlákat.

Szlovákiában a Meggle leányvállalat Rajo EDI-éllovasnak számít a 25 partnerével folytatott kilenc elektronikus üzleti folyamat alkalmazásával. Továbbá ismerje meg a Novartis gyógyszergyártó, és a Rail Cargo Austria logisztikai szolgáltató példáján keresztül az összetett logisztikai folyamatokat, illetve az EDI révén elérhető hatékonyságot, és a fenntartható optimalizációt.