Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

04.06.2018

EDITEL Journal 1-18

A jót még jobban csinálni

Mint EDI szolgáltató természetesen a legszívesebben arról beszélünk, milyen nagy lehetőségeket rejt az elektronikus adatcsere, és mi minden érhető el az üzleti folyamtokban, ha az ember az adatok automatizálását választja…A legszebb számunkra mégis az, amikor azt látjuk, hogy ezekből a lehetőségekből a közös fejlesztések során olyan EDI folyamatok születnek, melyek nagyban hozzásegítik a cégeket hosszútávú üzleti céljaik elérésben. Mint például egyik régi ügyfelünk, a szlovák Meggle/Rajo esetében, aki három országot fog össze az elektronikus üzleti folyamatokkal, melyekbe még logisztikai partnerét, a DACHSER-t is sikeresen integrálni tudja, a DESADV-nak köszönhetően.

Néha az ember változásra szánja el magát, mint a logisztikai óriás C.S. CARGO is, aki nemrég EDI Integrációs megoldását bővítette ki, hogy üzleti folyamatait még átláthatóbban és hatékonyabban tudja kezelni. Néha pedig úttörőnek kell lennie, mint a hús- és kolbászgyártó Wiesbauernek, aki ezzel egy teljes ipari szektornak mutat példát.

Mindegyik esetben örömmel támogatjuk ügyfeleinket egyéni projektjeik kivitelezésében, melyeket most kifejezetten büszkén mutatjuk be Önöknek ebben a sokszínű Journal kiadványban.

EDITEL Partnerhálózat