Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

20.04.2011

EDITEL iroda nyílt Isztambulban

Neue EDITEL Niederlassung in Istanbul eröffnet!

GS1 Austria tulajdonában álló EDITEL csoport 2011. január 1-jével megnyitotta legújabb irodáját Isztambulban. A törökországi jelenléttel a nemzetközi vállalatcsoport az eddiginél is szélesebb ügyfélkört tud kiszolgálni logisztikai tanácsadással és elektronikus adatcsere (EDI) szolgáltatásokkal.

A török piacon kínált megoldások átfogják a vállalatcsoport teljes SCM tanácsadási és EDI portfólióját, a web alapú szolgáltatásoktól a nagyvállalatok számára kínált teljesen integrált rendszerekig.

„Az EDITEL Törökország megalapításával minden ügyfelünknek, és logisztikai megoldásait fejleszteni kívánó regionális vállalatnak magasabb színvonalú helyi tanácsadást és szolgáltatást tudunk biztosítani, a globális eXite® hálózathoz történő csatlakoztatás mellett. Nagyon örülünk, hogy Magyarország után immár Törökországban terjeszkedhetünk, hiszen rendkívül fontos számunkra, hogy közel legyünk regionális ügyfeleinkhez” mondta Peter Franzmair az EDITEL csoport ügyvezető igazgatója.

Az EDITEL Törökországi irodájának ügyvezetője, a több mint 20 éve a fogyasztási cikkek piacán tevékenykedő Ibrahim E. Tiryaki szerint: „Igen jelentős lehetőségek kínálkoznak az ellátási lánc és az elektronikus adatcsere optimalizálása és automatizálási terén a török piacon. Az EDITEL korszerű megoldásokat nyújt a vállalatoknak logisztikai folyamataik gyorsabbá és hatékonyabbá tétele érdekében.”

Az új iroda januártól kezdte meg működését Isztambulban. Az EDITEL csoport az ötödik telephelyével tovább erősítette vezető pozícióját a nemzetközi SCM tanácsadás és az elektronikus adatcsere szolgáltatások terén. A cégcsoport 70 munkatársat foglalkoztat és a kelet-közép európai régió 18 országában rendelkezik képviselettel saját tagvállalatain, illetve franchise partnerein keresztül.

Az EDITEL csoport célja, hogy lehetővé tegye az ellátási lánc üzleti folyamatainak optimalizációját és automatizációját a különböző méretű és különböző iparágakban tevékenykedő vállalatok között. Ennek érdekében a vállalatcsoport átfogó tanácsadási- és szolgáltatás-portfóliót kínál.

Elérhetőségek

EDITEL Turkey LTD.
Şti. Hasan Önel Cad. No:69/1
34325 Firuzköy-Avcılar-İstanbul / Törökország
T +90 212 690 25 35
F +90 212 690 35 36
E info(kukac)editel.com.tr
www.editel.com.tr

EDITEL Partnerhálózat