A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

04.10.2013

EDITEL 5 éves jubileumi rendezvény és ügető futam a Kincsem Parkban

Kelet és Közép Európa vezető EDI szolgáltatójának magyarországi irodája az EDITEL Hungary Kft. 2013. 09. 25-én ünnepelte fennállásának 5. évfordulóját. A rendezvény helyszíne a Kincsem Rendezvénypark Panoráma étterme volt, ahol az esemény alkalmából egy hivatalos ügető futam is megrendezésre került.

A rendezvényt Sata Tibor ügyvezető nyitotta meg, aki rövid beszédében köszöntötte a kedves vendégeket és néhány szóban felelevenítette a cég rövid történetét, sikereit. „A helyszín maga nagyon jól jelképezi azt, amit az EDITEL az elmúlt 5 évben itt Magyarországon képes volt megvalósítani. Kicsit eltúlozva egy kihívásokkal teli gyors futamot zárunk le, ami a 2008-as évben kezdődött. Bízom benne, hogy a többszörös díjnyertes magyarországi versenylóhoz, Kincsemhez hasonlóan mi is sikerekkel teli évek elé nézünk.” Külön köszöntötte beszédében Franz Humenbergert, az EDITEL csoport COO-ét. „Az hogy az EDITEL 5 évvel ezelőtt elindult Magyarországon és az EDITEL cégcsoporton belül ma nagyon fontos szerepet játszik, az Franz Humenberger elkötelezettségének köszönhető. Humenberger úr professzionális pályáját az EDI-nek szentelte. Az EDITEL számára ez kimeríthetetlen tapasztalatot jelent, ami meghatározó volt úgy a múltra, mint a jövőre való tekintettel.”

A megnyitó után csokoládé szökőkút, pálinkakóstoló és cégünk nevével fémjelzett ügető futam kezdődött, ahol minden vendégünk megtehette –akár élete első– fogadását. A fogadás és a futamok izgalma felejthetetlenné tette vendégeink számára az eseményt, remek alkalom volt arra, hogy kötetlen körülmények között találkozhassunk partnereinkkel.

Első jelentős évfordulónk kapcsán cégünk adománnyal támogatta a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt, segítve ezzel áldozatos munkájukat. Az alapítvány elnöke Prof. Pintér Sándor személyesen vette át cégünk felajánlását.

Mi az EDITEL magyarországi csapata nagyon hálásak vagyunk partnereinknek a bizalomért és az együttműködésért. Egy nagyon jó hangulatú, kellemes és izgalmas estét töltöttünk el együtt. Köszönjük szépen, hogy megtiszteltek jelenlétükkel bennünket, reméljük a következő évfordulónkon is együtt ünnepelhetünk.