Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

04.10.2013

EDITEL 5 éves jubileumi rendezvény és ügető futam a Kincsem Parkban

Kelet és Közép Európa vezető EDI szolgáltatójának magyarországi irodája az EDITEL Hungary Kft. 2013. 09. 25-én ünnepelte fennállásának 5. évfordulóját. A rendezvény helyszíne a Kincsem Rendezvénypark Panoráma étterme volt, ahol az esemény alkalmából egy hivatalos ügető futam is megrendezésre került.

A rendezvényt Sata Tibor ügyvezető nyitotta meg, aki rövid beszédében köszöntötte a kedves vendégeket és néhány szóban felelevenítette a cég rövid történetét, sikereit. „A helyszín maga nagyon jól jelképezi azt, amit az EDITEL az elmúlt 5 évben itt Magyarországon képes volt megvalósítani. Kicsit eltúlozva egy kihívásokkal teli gyors futamot zárunk le, ami a 2008-as évben kezdődött. Bízom benne, hogy a többszörös díjnyertes magyarországi versenylóhoz, Kincsemhez hasonlóan mi is sikerekkel teli évek elé nézünk.” Külön köszöntötte beszédében Franz Humenbergert, az EDITEL csoport COO-ét. „Az hogy az EDITEL 5 évvel ezelőtt elindult Magyarországon és az EDITEL cégcsoporton belül ma nagyon fontos szerepet játszik, az Franz Humenberger elkötelezettségének köszönhető. Humenberger úr professzionális pályáját az EDI-nek szentelte. Az EDITEL számára ez kimeríthetetlen tapasztalatot jelent, ami meghatározó volt úgy a múltra, mint a jövőre való tekintettel.”

A megnyitó után csokoládé szökőkút, pálinkakóstoló és cégünk nevével fémjelzett ügető futam kezdődött, ahol minden vendégünk megtehette –akár élete első– fogadását. A fogadás és a futamok izgalma felejthetetlenné tette vendégeink számára az eseményt, remek alkalom volt arra, hogy kötetlen körülmények között találkozhassunk partnereinkkel.

Első jelentős évfordulónk kapcsán cégünk adománnyal támogatta a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt, segítve ezzel áldozatos munkájukat. Az alapítvány elnöke Prof. Pintér Sándor személyesen vette át cégünk felajánlását.

Mi az EDITEL magyarországi csapata nagyon hálásak vagyunk partnereinknek a bizalomért és az együttműködésért. Egy nagyon jó hangulatú, kellemes és izgalmas estét töltöttünk el együtt. Köszönjük szépen, hogy megtiszteltek jelenlétükkel bennünket, reméljük a következő évfordulónkon is együtt ünnepelhetünk.

EDITEL Partnerhálózat