Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

09.12.2016

EDI-vel a vásárlói elégedettségért

Winninger

In vino veritas …Igazság azonban nem csak a borban van, hanem abban is, hogy az EDI pozitívan hat a vásárlói elégedettségre. Jó példa erre a Winninger borászat.

Napüdvözlet, Varázslatos pillanatok, Kettesben, Welcome…ilyen és ehhez hasonló hangzatos nevek alatt forgalmazza Matthias Winninger borász legújabb “winvino” kollekciójának borait. Ezek a borkülönlegességek, melyek Ausztria legkiválóbb borvidékeiről származnak, az online csatornákon kívűl szinte kizárólag hazai kiskeredésekben érhetőek el a fogyasztók számára. A Winningers borokat például a METRO, a MARKANT és a REWE is forgalmazza.

Az árubeszerzést eddig egy egyszerű WEB-EDI megoldáson keresztül bonyolították a Winningersnél. Emelett azonban még további manuális adatbeviteli munkára, mint például a megrendelések regisztrációjára is szükség volt. Az EDI modullal kibővített “Sage Office Line” ERP-rendszer bevezetésével a Winningernek lehetősége nyílt arra, hogy az adatokat közvetlenül az ERP rendszerben dolgzza fel. Ezzel szinte a teljes beszerzési folyamat lefolyása automatikussá vált. A borászat így biztonságosan, valós időben és automatizált formában juttathatja el megrendeléseit és számláit üzleti partnereihez. “Teljesen lecsökkentettük a manuális mukát, ami kizárja a hibalehetőséget és rengeteg időt is megspórol nekünk”- mesél boldogan Matthias Winninger az új EDI megoldásról.

A számlák automatizálása azonban nem csak a munkamennyiséget csökkenti le, hanem kifejezetten kedvezően hat például a postai költségekre is. Egy további nem lebecsülendő előnyként pedig a vásárlói elégesettséget látja Matthias Winninger. 

A vásárlóink kifejeztetten pozitívan reagálnak arra, hogy EDI-vel dolgozunk.

Matthias Winninger

 

Az ebből származó előny nyilvánvaló: az EDI használata a nagy kereskedőláncok számára már évek óta magától értetődő, a kisvállalkozásoknak azonban még nem. Pont ezért találhat a Winninger által beveztett EDI megoldás ilyen pozitív visszhangra a forgalmazók és fogyasztók körében is.

www.winvino.at

A Winninger Borászat

A Winninger Borászatot 2010 alpították. Célja egy fiatalos és friss borkínálat bevezetése volt, mely bármilyen alkalomhoz kínál megfelelő bort. A winvino borokat élelmiszerüzletekben és a www.winvino.at weboldalon keresztül lehet megvásárolni.

 

Röviden

  • A Sage Office Line kiegészítése EDI modullal
  • Beépített csatlakozás az EDITEL eXite® platformjához, és ezáltal több, mint 15.000 vállalalathoz a legkülönfélébb iparágakból
  • Bevezetett üzenetek:
    • Megrendelés (ORDERS)
    • Számlák (INVOIC)
  • A hibalehetőség lecsökkenése
  • Idő- és költséghatékonyság (pl.: a postai költségek csökkenése által)
  • Pozitív hatás a vásárlói elégedettségre

 

EDITEL Partnerhálózat