Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

30.10.2015

EDI modullal egészül ki a Sage Office Line

Sage Logo

A vállaltirányítási rendszereket kínáló Busienss Software cég ERP rendszere, a Sage Office Line mostantól kiegészül egy elektronikus adatcsere (EDI) hozzáféréssel az EDITEL eXite® platformjához. Az EDI segítségével a vállalatok egyszerűen és hatékonyan válthatnak egymás között elektronikus adatokat és ezeket további intézkedések nélkül illeszthetik be saját üzleti folyamataikba.

Az üzleti partnerek közötti dokumentumok elektronikus cseréje, röviden EDI, már egyre több ágazatban alapkövetelménye az üzleti folyamatok hatékony működésének. Mostantól a Sage Office Line ERP rendszer a még nagyobb automatizálás és hatékonyság érdekében kiegészül egy EDI modullal is, amely lehetővé teszi az egyszerű és integrált adatcserét az üzleti partnerek között. A Sage Office Line EDI hozzáférését az elektronikus adatcsere területén nagy tapasztlattal bíró, EDITEL-lel közösen fejlesztették ki.

A modul lehetővé teszi ügyfeleink számára a hozzáférést az EDITEL eXite® EDI platformjához, és ezzel egyúttal 15.000 másik céghez számos üzleti ágazatban. Ezzel a megoldással igyekszünk kielégíteni ügyfeleink egyre növekvő integrált elektronikus kapcsolat iránti igényét.

Johannes Schwaiger, a Business Software ügyvezetője

Az új EDI modul minden további ráfordítás nélkül hozzáilleszthető a már meglévő és az újonnan telepített ERP rendszerekhez is. Használatával az elektronikus megrendelésekből, a szállítólevelekből és a számlákból számos, az üzleti folyamatok számára fontos adatot lehet átláthatóan és biztonságosan a valós időben kicserélni és automata formában feldolgozni.

Az EDI már több, mint 30 éve támogatja a legkülönbözőbb üzleti ágazatokban - úgy, mint az FMCG és a Do-It-Yourself ágazatokban, a gasztronómiában, a szállodaiparban, a logisztikában, a gyógyszeriparban vagy éppen a bankszektorban - tevékenykedő cégek munkáját, és felel az ellátási láncban az automatizált és tiszta folyamtokért. A Sage Office Line EDI-bővítménye nagyban hozzájárul a jobban nyomon követhető és hatékonyabb üzleti folyamatokhoz, így a nagyobb fogyasztói elégedettséghez is

Peter Franzmair, az EDITEL Ausztria ügyvezető igazgatója

EDITEL Partnerhálózat