A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

08.06.2011

EDI a vízen

Szokatlan környezetben került megrendezésre az Panteon csoportnak, az EDITEL szerbiai partnerének az első EDI fóruma 2011. május 11-én. A vezető kereskedelmi láncok és szállítóik képviselői egy komputazás keretében informálódtak az elektronikus adatcsere kapcsán felmerülő legújabb fejlesztésekről.

A szerb gazdasági kamara megnyitóját követően az osztrák vendégelőadók (EDITEL és Wiesbauer) prezentációit követhették figyelemmel a jelenlévők. A középpontban a modern logisztikai koncepciók kerültek, amelyek előfeltétele az EDI hatékony alkalmazása. A kvalitatív technológiákkal, és a magas rendelkezésre állású rendszerek jelentőségével, valamint az EDI bevezetésével kapcsolatban széleskörű egyetértés volt a jelenlévők között.

A továbbiakban a GS1 Serbia által került bemutatásra az előbbi témához szorosan kapcsolódva a szabványok alkalmazásának fontossága. Az előadás alatt a Panteon csoport különböző EDI megoldások magyarázatával egészítette ki az elhangzottakat. A rendezvényt záró kerekasztal beszélgetés során az érintettek hevesen érveltek EDI alapú folyamatok fejlesztési potenciálja mellett. A résztvevők visszajelzése és aktív közreműködése egyértelműen pozitív jelként értelmezhető a jövőre nézve. A következő rendezvény rövidesen esedékes.