Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

08.06.2011

EDI a vízen

Szokatlan környezetben került megrendezésre az Panteon csoportnak, az EDITEL szerbiai partnerének az első EDI fóruma 2011. május 11-én. A vezető kereskedelmi láncok és szállítóik képviselői egy komputazás keretében informálódtak az elektronikus adatcsere kapcsán felmerülő legújabb fejlesztésekről.

A szerb gazdasági kamara megnyitóját követően az osztrák vendégelőadók (EDITEL és Wiesbauer) prezentációit követhették figyelemmel a jelenlévők. A középpontban a modern logisztikai koncepciók kerültek, amelyek előfeltétele az EDI hatékony alkalmazása. A kvalitatív technológiákkal, és a magas rendelkezésre állású rendszerek jelentőségével, valamint az EDI bevezetésével kapcsolatban széleskörű egyetértés volt a jelenlévők között.

A továbbiakban a GS1 Serbia által került bemutatásra az előbbi témához szorosan kapcsolódva a szabványok alkalmazásának fontossága. Az előadás alatt a Panteon csoport különböző EDI megoldások magyarázatával egészítette ki az elhangzottakat. A rendezvényt záró kerekasztal beszélgetés során az érintettek hevesen érveltek EDI alapú folyamatok fejlesztési potenciálja mellett. A résztvevők visszajelzése és aktív közreműködése egyértelműen pozitív jelként értelmezhető a jövőre nézve. A következő rendezvény rövidesen esedékes.

EDITEL Partnerhálózat